:
كمينه:۱۹.۸۴°
بیشینه:۱۹.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶

تاکید فائو بر لزوم استراتژی هماهنگ در ایران برای رفع چالش‌های تغذیه

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در نخستین همکاری خود با فرهنگستان علوم پزشکی ایران تاکید کرد که رفع چالش‌های فرآروی تغذیه و ایمنی غذا در ایران بدون استراتژی های هماهنگ و تثبیت شده محقق نخواهد شد.
کد خبر: ۵۲۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲
193-2.jpg

خبر اقتصادی - سرج ناکوزی - نماینده سازمان خواربار و کشاروزی ملل متحد (فائو) در جمهوری اسلامی ایران - امروز (دوشنبه) ضمن اعلام دستاوردهای بیست و هفتمین جلسه گروه سلامت و همکاری های بین الملل فرهنگستان علوم پزشکی ایران که با موضوع «تغذیه و سلامت، توصیه ها و پیامدهای دومین کنفرانس بین المللی تغذیه (ICN2) برای ایران» برگزار شد، ضمن پر اهمیت خواندن همکاری های میان بخشی در سطوح ملی و منطقه ای تصریح کرد: برنامه های مشترک میان فائو، سازمان جهانی بهداشت، صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف)، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت جهاد کشاورزی و فرهنگستان علوم پزشکی ایران منجر به تقویت حمایت ها در خصوص مسئولیت پذیری بخش های مختلف نسبت به مقوله تغذیه، رژیم های غذایی سالم و ایمنی غذا در کنار ارتقاء رویکرد چند رشته ای و همکاری فرا بخشی در این روند خواهد بود.

به گزارش ایسنا، ناکوزی در جمع بندی نهایی بر این نکته تاکید کرد که پرداختن موثر به مشکلات ایمنی غذا بدون استراتژی تثبیت شده و هماهنگ که در برگیرنده تمامی ذی‌نفعان به ویژه تشکل های محلی و گروه های مصرف کنندگان باشد، امکان پذیر نخواهد بود.

فائو در راستای رسالت جهانی خود مبنی بر اطمینان یافتن از تحقق امنیت غذایی و ارتقای سطوح تغذیه دوشادوش سازمان جهانی بهداشت برای مواجهه با چالش های متعدد ناشی از سوء تغذیه برای دستیابی به توسعه پایدار و جامع تلاش های بین المللی را در راستای تحقق سلامت هدایت می کند.

فائو و سازمان جهانی بهداشت به صورت مشترک چارچوبی را برای گسترده تر کردن همکاری ها و گفتگو به منظور تحقق نظام های اثرگذار ایمنی غذا در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی فراهم ساخته اند.

همچنین جیهان طاویلا - نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران - در این رابطه تاکید کرد که سازمان متبوعش و فائو متعهد به اجرای اقدامات مشترک در خدمت برنامه های ملی می باشند تا بخش های مختلف را در بهبود شرایط ایمنی غذا، تغذیه و ارتقای رژیم های غذایی سالم به عنوان بخشی از برنامه هماهنگی که هدف آن پاسخگویی به مسائل فراروی سلامت کشور به روشی جامع است، یاری دهند.