به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
ضرورت تدوين آيين نامه تلفيق فروش بيمه با استارتاپ ها

نخستين ماراتن برنامه نویسی و ورود صنعت بیمه به فضاي فين تك ها و استارتاپ ها

ماراتن برنامه نویسی استارتاپ ها در صنعت بیمه تحت عنوان رویداد"BIMEHTEC" در روزهای 26 تا 28 مهرماه در محل دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
کد خبر: ۹۹۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۱

اقتصادگردان-احسان شمشيري-  در دنیای امروز که عصر فن تیک ها و ديجيتال و اطلاع رساني است حتی جنگ ها نیز از حوزه سخت افزاری به جنگ هاي سايبري تبدیل شده  وورود شتاب دهنده ها ( شرکت های دانش بنیان آی تی محور) به عرصه های مختلف صنعت، کشاورزی، گردشگری، انرژي و اقتصاد امری ضروری و غیر قابل اجتناب است.
به گزارش اقتصادگردان،در اين راستا،  توجه به شتاب دهنده ها و شرکت های أپ نویس در صنعت بیمه نيز با توجه به سرعت ورود فناوري هاي جدید به صنايع و خدمات سنتي مانند بيمه، امری ضروری برای حيات هر شرکتی است و شركت هاي مختلف بيمه اي نيز تلاش دارند كه اشتغال زايي، تولید سرمایه و ثروت و ارائه خدمات خود را با  فضای استارت آپ ها هماهنگ كنند. 
اما در اين راستا برخي كمبودها و نارسايي ها وجود دارد و نبود مقررات و آيين نامه هاي لازم براي فعاليت نيز كاملا مشهود است. از اين رو فقدان آيين نامه از دلايل عقب ماندگي صنعت بيمه در فعاليت هاي استارتاپي است و ضرورت دارد  بيمه مركزي جهت تلفيق شبكه فروش سنتي با استارتاپ ها ايين نامه تدوين كند. در اين راستا، برای اولین بار ماراتن برنامه نویسی استارتاپ ها در صنعت بیمه تحت عنوان رویداد"BIMEHTEC" در روزهای 26 تا 28 مهرماه در محل دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.




تلفیق سنت و مدرنیته با ورود استارتاپ ها به خدمات بیمه ای 

 بیانیان مدير عامل بيمه آرمان در نشست خبری دانشگاه شهید بهشتی كه به منظور تشریح نخستین ماراتن برنامه نویسی صنعت بیمه برگزار شد گفت: معمولا هر نوآوری با مقاومت هایی در هر کسب و کاری مواجه می شود و هر ایده ای که بخواهد افکار کلاسیک را کنار گذاشته و خدماتی نوین ارائه دهد ممکن است با مشکلاتی مواجه شود. اما هدف این است که با حمایت از استارتاپ ها به آنها کمک شود تا ضمن گذر از این مرحله در ارائه خدماتی نوین در صنعت بیمه سرعت مناسب را داشته باشند.
وی افزود:  در جهان حرکت براي حضور استارتاپ‌ها در ارائه خدمات بیمه ای از سال ها پیش آغاز شده  و در ايران نيز برخي شركت ها از جمله بیمه آرمان در صدد هستند تا در اين زمينه تحولی را در صنعت بیمه آغاز كنند و وارد فضاي استارتاپ ها، فين تك ها و فناوري هاي جديد براي بازاريابي و ارائه خدمات بهتر شوند.  
وی با بیان اینکه ارائه بسیاری از خدمات بیمه ای از جمله بیمه شخص ثالث همچنان به صورت کاغذی است گفت: فروش بیمه نامه شخص ثالث یکی از پرفروش ترین بیمه نامه های کشور است و هدف اين است كه در حرکت نوین بیمه ای ارائه بیمه نامه کاغذی برای شخص ثالث حذف شود.
بیانیان خاطرنشان کرد: نمی توان جلوی تحول و جریان فناوري را گرفت زيرا در بسیاری از عرصه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وارد شده و در صنعت بيمه نيز  اگر از تمام جهات برنامه نویسی شود ورود استارتاپ ها به عرصه بیمه با اقبال همگاني مواجه می شود.
وي تاكيد كرد: استارتاپ ها بايد جسارت لازم برای ورود به عرصه را داشته باشند زيرا بازار انحصاری صنعت بیمه سالها در اختیار شرکت های بیمه ای بوده و استارتاپ ها باید تلاش کنند سهمی از این بازار کسب کنندو کسانی که افکار سنتی دارند مجبورند به مسیر تحول دیجیتالی بپیوندند .
  تدوين ايين نامه جهت تلفيق شبكه فروش سنتي با استارتاپ ها
بر اساس این گزارش در ادامه این نشست صدیق نوحی قايم مقام بيمه آرمان نیز گفت: بر اساس بند 7 ماده 5 قانون بیمه مرکزی هدایت و ارشاد بیمه ها و نظارت بر شبکه فروش و کارگزاران از وظایف بیمه مرکزی است و بیمه مرکزی باید بر رویه های جدید نیز نظارت کند و جهت تلفيق شبكه فروش سنتي با استارتاپ ها ايين نامه تدوين كند.
صدیق عنوان کرد: ورود استارتاپ ها و ارائه خدمات نوین بیمه ای تلفیق سنت و مدرنیته برای ارائه خدمات بهتر در این صنعت است و باید اشکال مدرن و کلاسیک با هم در آمیخته و منجر به ارائه خدمات مناسب تر شوند.
وی با بیان اینکه بیمه مرکزی مخالف نوآوری نیست تصریح کرد: نوآوری اکنون می تواند در قالب اپلیکشن های قابل دسترس برای عموم مردم باشد و تنها ممکن است شبکه سنتی فروش با این موضوع مخالف باشد که با تدابیری می تواند با شبکه نوین تلفیق شود.

هادي رييس الذاكرين، كارشناس بيمه نيز در اين رابطه گفت: بيمه مركزي و پژوهشكده بيمه سياست گذاري مشخصي در خصوص فناوري هاي نوين بيمه اي و استارتاپ ها ندارند.


در ادامه این نشست پویا کندری مدیر ماراتن برنامه نویسی بیمه و مدیراجرایی شتاب‌دهنده فارابی خاطرنشان کرد: مالکیت محصول و ایده در این طرح متعلق به استارتاپ ها و حتی در دوره شتاب‌دهی نیز مالکیت متعلق به آنها خواهد بود. اما با ورود سرمایه گذار بخشی از سهم طرح استارتاپي به شرکت بیمه یا سرمایه گذار تعلق می گیرد.
وی افزود: انتظار ما این است که از خروجی این رویداد استارتاپ های مناسبی بیرون آیند و گذشته از بحث فرهنگ سازی به دنبال آن هستیم که تیم های مناسبی انتخاب شوند تا بتوانند باانگیزه و اشتیاق وارد فعالیت شوند و چند روز قبل از برگزاری رویداد ماراتن برنامه نویسی در صنعت بیمه با استارتاپ ها جلساتی برگزار خواهد شد.
کندری خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این ماراتن معرفی ظرفیت های بازار و فناوری های بیمه به دانشجویان مستعد، کارافرینان و استارتاپ های علاقمند است.انتظار می رود 40 تیم به صورت 3 تا 5 نفره در این ماراتن ثبت نام کنند؛ تیم ها توسط دبیرخانه رویداد گزینش شده و از بین آنها تیم برتر برای شرکت در مسابقه انتخاب می شوند و اعضای تیم های شرکت کننده می توانند شامل برنامه نویسان ، کاربر و طراحان کاربری و ظاهری باشند.
مدیر اجرائی ماراتن برنامه نویسی بیمه تصریح کرد: به تیم های اول تا سوم به ترتیب 10،5 و 3 میلیون تومان جایزه نقدی تعلق خواهد گرفت و همچنین تیم های برتر در این رویداد به دعوت شتاب‌دهنده فارابی و با حمایت بیمه آرمان فعالیت خود را دوره شتاب‌دهی ادامه خواهند داد و از سرمایه گذاری و حمایت بیمه آرمان بهره مند خواهند شد.
وی هدف از این ماراتن برنامه نویسی را حمایت و فرصتی برای جوانان و دانشجویان کشور اعلام کرد تا بتوانند ایده های نوین خود را به یک کسب و کار تبدیل کنند و با استفاده از راه حل های نوینی که ارائه می شود خدماتی بهتر و سرویس دهی با کیفیت بالاتر به مشتریان ارائه شود و علاقمندان می توانند به وب سایت www.bimehtech.com مراجعه کنند.

captcha