به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
به انتخاب کاربران خبر اقتصادی:

زمین و مسکن اولویت اول سرمایه گذاران

این نظرسنجی به خوبی نشان داد پس از فروکش کردن تب سکه و ارز در میان فعالین اقتصادی و مردم و با توجه به روزهای آغازین سال جدید و طبعا افزایش قیمت ملک و زمین در کشور مردم فعلا ترجیح می دهند پول خود را در این حوزه متمرکز کنند . . .
کد خبر: ۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۲

خبر اقتصادی : در آشفته بازار افزایش قیمت ها در حوزه های مختلف اقتصادی کاربران تخصصی ترین سایت خبری تحلیلی اقتصاد ایران تر جیح می دهند در بخش زمین و مسکن سرمایه گذاری کنند .

به گزارش خبرنگار ما در نظر سنجی خبر اقتصادی که از یک هفته قبل در روی خروجی سایت در اختیار خوانندگان عزیز قرار گرفت کاربران ترجیح دادند گزینه زمین و مسکن را برای سرمایه گذاری خود انتخاب کنند .

بنا بر این گزارش مردم در پاسخ به سوال "ترجیح می دهید در کدام بخش سرمایه گذاری کنید؟" و در مقابل گزینه های "زمین و مسکن" ، "طلا و سکه"، " اوراق مشارکت و بانک"،  "بورس"  و "فعالیت تجاری" ترجیح دادند بیشتر به گزینه اول رای دهند .

بر همین اساس 47.37 % از کاربران خبر اقتصادی به گزینه زمین و مسکن رای دادند . 23.16 % ترجیح دادند مقابل گزینه طلا و سکه علامت بزنند . 12.63 % از کاربران بورس را محلی مناسب برای سرمایه های خود تشخیص دادند . 10.53 % از خوانندگان گزینه اوراق مشارکت را انتخاب کردند و تنها 6.32 % از رای دهندگان فعالیت تجاری را بستر مناسب سرمایه گذاری می دانستند .

این نظرسنجی به خوبی نشان داد پس از فروکش کردن تب سکه و ارز در میان فعالین اقتصادی و مردم و با توجه به روزهای آغازین سال جدید و طبعا افزایش قیمت ملک و زمین در کشور مردم فعلا ترجیح می دهند پول خود را در این حوزه متمرکز کنند . از سوی دیگر بورس نیز به دلیل عملکرد مثبت خود در سال های اخیر و بالا نگه داشتن شاخص بازار از محبوبیت خوبی در میان علاقه مندان حوزه سرمایه گذاری برخوردار است . در این میان رای پایین مردم به گزینه فعالیت های تجاری نشان از عدم امنیت لازم سرمایه گذاری لازم در این بخش و آشنا نبودن مردم برای ریسک پذیری در عرصه های تجاری است .

به نظر می رسند مردم بیشتر تمایل دارند سرمایه های خود را تبدیل به گزینه ای کنند که امنیت آن سرمایه گذاری لااقل برای خود آن ها اثبات شده باشد .

captcha