وی ادامه داد: بخش تعاون توانایی زیادی برای ایجاد شغل و رشد و رونق اقتصاد دارد و لازم است این ظرفیت به طور ویژه مورد بهره برداری قرار گیرد.
دبیرکل اتاق تعاون ایران با بیان اینکه سهم بخش تعاون در مناسبات بین المللی و اقتصادی باید لحاظ شود، نقش تعاونیها در بهبود اقتصادی را انکارناپذیر خواند و اظهار کرد: ضریب نفوذ و پایداری اشتغال در بخش تعاونی بیش از سایر بخشهای اقتصادی است به همین دلیل نیازمند حمایت بیشتر دولت از بخش تعاون و توسعه و تقویت زیرساختهای لازم در این زمینه هستیم.
عظیمی درعین حال از فعالیت ۲۷ هزار تعاونی زنان در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از یک چهارم ظرفیت تعاونیها مربوط به تعاونیهای زنان است و عمدهترین گرایش فعالیت آنها در حوزه فرش، صنایع دستی، گردشگری و کشاورزی است.
به گفته وی زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور در توسعه اقتصادی و اجتماعی نقش آفرین هستند و سهم زنان کارآفرین در بخش تعاون به نسبت دیگر بخشهای اقتصادی قابل توجه است.
دبیرکل اتاق تعاون ایران در پایان دستیابی به سهم ۲۵ درصد از اقتصاد و اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی در کنار توجه به نص صریح قانون برنامه پنجم توسعه کشور از مطالبات اصلی بخش تعاون کشور به شمار میرود.