به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

تجهیز پست‌های برق بدون اپراتور در یزد به سیستم اعلام سرقت

مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت برق منطقه‌ای یزد از تجهیز پست‌های بدون اپراتور این استان به سیستم اعلام سرقت خبر داد.
کد خبر: ۹۱۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۶
اقتصاد گردان

اقتصادگردان- حمید زارع در مورد اقدامات شاخص دفتر حراست برق منطقه‌ای در سال گذشته،‌ اظهار کرد: نصب 38 دستگاه دوربین در تاسیسات و هفت دستگاه سیستم اعلام سرقت برای هشت پست بدون اپراتور، راه‌اندازی و نوسازی سیستم نظارت تصویری چند پست دیگر، تجهیز اتاق مانیتورینگ به چهار دستگاه مانیتور صنعتی 48 اینچ و استانداردسازی، از جمله اقدامات انجام شده در بخش حفاظت فیزیکی دفتر حراست و محرمانه برق منطقه‌ای استان یزد است.

وی با اشاره به تهیه طرح حفاظت فیزیکی انبار و ستاد و پست‌های حساس و مهم، گفت: دوره حفاظت فیزیکی و آزمون برای کلیه نگهبانان، باهدف ارتقاء سطح دانش نگهبانان، به‌منظور حفاظت و حراست از اماکن و تأسیسات این شرکت در سال گذشته برگزار شد .

مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت برق منطقه‌ای یزد در ادامه پیگیری و اجرای سایت دوم اتاق سرور، اجرای ISMS استاندارد مدیریت امنیت اطلاعات در دفتر حراست و اخذ گواهینامه مربوطه، راه‌اندازی نرم‌افزار مانیتورینگ در سطح شبکه اداری و پایش کلیه تجهیزات را از دیگر اقدامات انجام شده در بخش حفاظت IT است .

زارع در بخش دیگری از سخنان خود بابیان این‌که جلسات کمیته امنیت اطلاعات به‌طور منظم تشکیل و مصوبات مربوطه پیگیری شده است،‌ تصریح کرد: اجرای طرح ارتقاء ویندوزهای XP به نسخه‌های جدیدتر، پیگیری و اجرای پروژه port security در سطح سوئیچ‌های اصلی شبکه، نظارت و پایش نکات امنیتی شبکه صنعتی و دیسپاچینگ و پیگیری رفع نواقص از جمله مهمترین مصوبات جلسات کمیته امنیت اطلاعات برق منطقه‌ای یزد است.

این مقام مسئول آنالیز و تست شبکه‌های اداری، صنعتی، محرمانه و استخراج بیش از 200 مورد آسیب‌پذیری، عضویت و همکاری نزدیک با کارگروه IT حراست کل و تدریس مطالب آموزشی تخصصی را از دیگر اقدامات دفتر حراست و امور محرمانه در بخش حفاظت IT عنوان کرد و ادامه داد:‌ در بخش حفاظت اسناد، پیگیری در خصوص امحای کلیه اسناد راکد، پیگیری عودت نامه‌های دارای طبقه‌بندی و نامه‌های مدیرعامل، راه‌اندازی شبکه داخلی حراست برای کلیه همکاران و ایجاد ftp در آن از اقدامات این دفتر است.

وی خاطرنشان کرد: در بخش حفاظت پرسنلی تشکیل فایل بایگانی الکترونیکی پرسنلی، صدور کارت شناسایی متحدالشکل برای کلیه کارکنان شرکت و اقدامات دیگر در راستای حفاظت از کارکنان شرکت را از فعالیت‌های انجام‌شده این دفتر بیان کرد و گفت: همایش‌هایی با موضوعاتی ازجمله آشنایی با آسیب‌های اجتماعی با محوریت اعتیاد، شبکه‌های اجتماعی و سایر موضوعات با حضور اساتید مجرب جهت آشنایی همکاران در سال گذشته برگزار شد .

captcha