به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
برای حل مشکل سپرده گذاران کاسپین؛

نامه رئیس مجلس به دادستان درباره موسسه کاسپین

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی برای تسریع در حل مشکل سپرده گذاران کاسپین به دادستان عمومی و انقلاب تهران نامه نوشت.
کد خبر: ۹۱۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۶
اقتصادگردان- در پی بحرانی شدن وضعیت مردم و خلف وعده های متعدد بانک مرکزی در تعیین تکلیف سپرده گذاران کاسپین نادر قاضی پور در نامه ای به علی لاریجانی خواستار رسیدگی به مشکلات این گروه از مردم شد.

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی نیز در نامه ای جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده کاسپینی ها شد. این درحالی است که هنوز دولت روحانی گامی برای رفع مشکلات سپرده گذاران کاسپین برنداشته جز اینکه زمان های مختلف را برای تعیین تکلیف نهایی به مردم اعلام کند! البته این هربه هم جواب نداده و مردم امیدی به وعده های بانک مرکزی دولت یازدهم ندارند.

این ناامیدی بعد از آن جدی شد که بانک مرکزی اعلام کرده بود تا آخر فروردین تکلیف دو موسسه دیگر که در کاسپین ادغام شده بودند، مشخص می شود ولی از آن تاریخ چند روز گذشت و خبری از بانک مرکزی بیرون نیامد.

سپرده گذاران موسسه مجاز کاسپین قربانی سوء عملکرد مدیران بانک مرکزی هستند چرا که این بانک بدون بررسی های کارشناسی و قبل از طی شدن مراحل ارزیابی ، انتقال و ادغام مجوز کاسپین را صادر و  مردم را درگیر سوء مدیریت خود کرد.

گفتنی است بانک مرکزی به موسسه اعتباری آرمان ایرانیان متشکل از 8 تعاونی و با شرط تغییر نام به کاسپین  به تاریخ 27اسفند 1394مجوز فعالیت قطعی داد. اعضای هیات مدیره کاسپین هم در مورخ 8اسفند1394 و قبل از صدور مجوز، به اطلاع بانک مرکزی رسانده بودند که بنای نصب تابلوهای کاسپین بر سردر شعب را دارند.

در ادامه تصویر نامه لاریجانی به جعفری دولت آبادی را می خوانید؛

captcha