به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

صدور۶۰۰۰ بن خرید کتاب در نمایشگاه کتاب اروند

سرپرست حوزه خوزستان بانک شهر از صدور حدود ۶۰۰۰ بن خرید کتاب در نمایشگاه کتاب اروند خبرداد.
کد خبر: ۸۸۸۹۷
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۷
اقتصادگردان- به نقل از مرکز ارتباطات و روابط عمومی، فرید جلالی عزیزپور در حاشیه اختتامیه نمایشگاه کتاب اروند با اعلام این خبر و با تاکید بر استقبال مردم منطقه از این نمایشگاه گفت: حدود ۶۰۰۰ بن خرید کتاب که معادل ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان است برای بازدید کنندگان صادر شد.

وی حضور بانک شهر در نمایشگاه کتاب اروند و تسهیلات و خدمات کامل بانکی که توسط این بانک به ناشران و بازدیدکنندگان ارایه شد را از نقاط قوت این نمایشگاه برشمرد.

فرید جلالی عزیزپور با اشاره به امتیازات حضور این بانک در نمایشگاه اروند،گفت: در این نمایشگاه صدور بن خرید کتاب به راحتی برای خریداران صادر شد و در تمامی زمان برگزاری این نمایشگاه با دادن یک کد ملی و بدون هیچ معطلی و در یک فرایند ساده، تخفیفی که مجموعه نمایشگاه برایشان قائل شده بود را با گرفتن کارت های خرید، دریافت کردند.

وی همچنین از رضایت ناشران حاضر در نمایشگاه به دلیل بن کارت‌های صادر شده توسط این بانک و خدمات دیگر بانکی خبر داد و ادامه داد: تنها مشکلی که وجود داشت عدم تبلیغات مناسب برای افزایش تعداد بازدیدکنندگان بود که اگر گسترده تر صورت می گرفت قطعا استقبال بسیار بیشتری از نمایشگاه می شد.

سرپرست حوزه خوزستان بانک شهر برگزاری نمایشگاه های کتاب استانی را یک اتفاق فرهنگی بزرگ توصیف کرد که تأثیر بسزایی در فرهنگ منطقه دارد .

فرید جلالی عزیزپور در ادامه ابراز امیدواری کرد تا با همکاری نهادها و ارگان های بیشتر در نمایشگاه های بعدی، فرهنگ کتاب خوانی بیش از پیش درمیان خانواده های آبادانی و خرمشهری گسترش یابد.

captcha