به‌روز شده در: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴
Xperia Z

نسل جدید گوشی‌های ضد آب با بدنه نانویی وارد بازار شد

سیستم محافظتی P2i مانند Hz0 که سال گذشته وارد بازار شد، از ورود ذرات ملکولی مایع به داخل بدنه گوشی شما محافظت می‌کند و مادربورد و دیگر اعضای داخلی گوشی را ایمن نگه می‌دارد.
کد خبر: ۸۴۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۵


خبرگزاری فارس: نسل جدید گوشی‌های ضد آب با بدنه نانویی متفاوت

به گزارش جی‌اس‌ام‌آرنا، مزیت این نوع سیستم‌ محافظ برای تلفن‌های همراه این است در آن شما نیازمند استفاده از درپوش پلاستیکی برای بخش‌های مختلف گوشی از جمله ورودی هدفون، ورودی micro-USB یا ... نیستید و شکل ظاهری گوشی کاملا معمولی و شبیه به دیگر گوشی‌ها است.

باید توجه داشت گوشی هوشمند Xperia Z که شرکت سونی چندی پیش آن را عرضه کرد با این قاب‌های پلاستیکی محافظ ضدآب وارد بازار شد.

بر اساس گزارش‌های جدید منتشر شده نوکیا هم‌اکنون در حال کار کردن روی یک دستگاه تلفن‌هماه مجهز به سیستم P2i است تا آن را طی سال 2013 وارد بازار کند.

دو شرکت نوکیا و P2i در "کنگره جهانی تلفن‌همراه" قرارداد همکاری را با یکدیگر منعقد کردند که طی آن تلاش برای ساخت چنین محصولاتی انجام می‌شود که البته هنوز جزئیات این قرارداد اعلام نشده است.

شرکت P2i اعلام کرد که در جریان تولید گوشی‌های Alcatel One Touch، Huawei Ascend D2، موتورولا و ... حضور داشته است.
captcha