به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

تامین اجتماعی با تجمیع بیمه‌ها مخالف است

سازمان تأمین اجتماعی هیچ سهمی در شرکت دخانیات ایران ندارد
کد خبر: ۸۳۴۹۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۱

خبراقتصادی -  علی محمد همتی، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی در دومین کنگره کشوری آکادمی اقتصاد سلامت که صبح امروز پنجشنبه ۴ آذرماه در هتل پارسیان اوین برگزار شد، با تکذیب برخی اخبار منتشر شده درباره سهامداری این سازمان در شرکت دخانیات گفت: این سازمان بیش از توان خود به طرح تحول سلامت کمک کرده و هیچ سهمی در شرکت دخانیات ایران ندارد.

به گزارش سرمدنیوز،همتی ادامه داد: این موضوع سخنی است که از سر بی اخلاقی در برخی رسانه‌ها مطرح می‌شود. یکی از شرکت‌های تابعه سازمان بازنشستگی کشور سهامدار شرکت دخانیات است که در یک مقطع زمانی محدود به مدت ۶ ماه مسئولیت اداره این شرکت به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شد و بعد از آن به جایگاه اولیه خود بازگشت.

وی اظهار داشت: دیابت به سرعت در جامعه ایران رو به افزایش است و بیش از ۵۰ درصد این بیماران هنوز ناشناخته هستند.

همتی تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی همیشه در راستای پیشگیری از بیماری‌ها حرکت کرده و نگرش پیشگیرانه داشته است.

وی درباره همکاری سازمان تأمین اجتماعی در اجرای طرح تحول سلامت افزود: با وجود آنکه در حوزه سلامت پایداری منابع وجود ندارد و بیشتر به مصارف و تعرفه‌ها توجه می‌شود تا منابع، اما سازمان تأمین اجتماعی همواره در اجرای این طرح در کنار وزارت بهداشت بوده و با همه توانش به این طرح کمک کرده است.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: در اجرای طرح تحول سلامت برآوردهای دقیق مالی وجود نداشت و بسیاری از بودجه‌های پیش بینی شده از جمله یک درصد مالیات بر ارزش افزوده و ۱۰ درصد هدفمندی یارانه‌ها به‌طور کامل محقق نشد.

همتی درباره تجمیع بیمه‌ها گفت: قطعاً سازمان تأمین اجتماعی با این پیشنهاد مخالف است به‌خصوص اینکه در برنامه پنجم توسعه، سازمان تأمین اجتماعی از تجمیع بیمه‌ها مستثنی شده بود و در تدوین برنامه ششم نیز نمایندگان مجلس با تجمیع بیمه‌ها مخالفت کردند.

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی مطابق قانون سهم ۹ بیست و هفتم از حق بیمه کارگران را برای سلامت و درمان آن‌ها هزینه کرده است و مسئولیت خود را در این حوزه به طور کامل انجام داده است.
captcha