به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

انعقاد قرارداد عاملیت صندوق توسعه صنایع دریایی با صندوق کار آفرینی امید

صندوق توسعه صنایع دریایی و صندوق کار آفرینی امید در خصوص ساماندهی کسب و کار های کوچک در حوزه صنایع دریایی قرارداد همکاری امضا کردند.
کد خبر: ۸۳۳۲۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۲

خبراقتصادی - براساس این تفاهم نامه که مهرداد مظفری مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی و اصغر نوراله زاده مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید آنرا امضا کردند، صندوق کار آفرینی امید به اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط معرفی شده از سوی صندوق توسعه صنایع دریایی تسهیلات اعطا می کند . 
  
به گزارش "شاتا" به نقل از صندوق توسعه صنایع دریایی ، این تسهیلات جهت راه اندازی کسب و کار های جدید و حمایت از توسعه کسب و کار های بازار محور فعلی در مناطق ساحلی، نوسازی و بازسازی شناورها و همچنین اجرای طرح های دانش بنیان در حوزه دریا و خدمات مرتبط با آن خواهد بود. 

براساس این گزارش مبلغ اعتبار این تفاهم نامه ۳۰۰ میلیارد ریال می باشد که به طرح های معرفی شده ازسوی صندوق صنایع دریایی وپس از بررسی و تایید ،در چارچوب ضوابط قانونی پرداخت خواهد شد .
captcha