خط دوم راه آهن اهواز به بندر امام و ایستگاه راه آهن ماهشهر روز پنجشنبه با حضور وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری رسید.
خبر اقتصادی- آیین بهره برداری از 2 طرح عمرانی در بخش حمل ونقل ریلی با حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
به گزارش ایرنا, خط دوم راه آهن اهواز به بندر امام خمینی (ره) به طول 110 کیلومتر از سال 93 آغاز شد و تاکنون، 81 کیلومتر آن حد فاصل ایستگاه میان دشت تا ایستگاه بندر امام به بهره برداری رسیده است.
برای تکمیل طرح اعتباری معادل یک هزار و 310 میلیارد ریال در نظر گرفته شد که تاکنون یک هزار میلیارد ریال آن هزینه شده است.
همچنین ایستگاه راه آهن ماهشهر با مشارکت شرکت ملی راه آهن، شرکت عملیات غیر صنعتی ماهشهر، شهرداری و فرمانداری شهرستان به بهره برداری رسید.
برای اجرایی شدن این پروژه، 160 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده که این اعتبار از سوی شورای راهبردی صنایع پتروشیمی بندر امام تامین شده است.
با بهره برداری از این ایستگاه جدید ظرفیت جا به جایی مسافر و خدمات رسانی به شهروندان افزایش یافته و در حال حاضر روزانه 2 رام قطار مسافری از ایستگاه ماهشهر به سمت اهواز و همچنین هر هفته یک رام قطار از ماهشهر به مشهد، از مبدا ماهشهر به اهواز و سپس به مشهد اعزام می شود.
بهره برداری از ایستگاه نظامیه از دیگر برنامه های سفر عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی به شهرستان بندر ماهشهر بود.
عباس اخوندی وزیر راه و شهرسازی روز چهارشنبه - دیروز - به همراه معاونان این وزارتخانه به منظور بهره برداری و کلنگ زنی چند طرح عمرانی در بخش راه سازی و زیربنایی به استان خوزستان سفر کرد.
وزیر راه و شهرسازی همچنین شامگاه گذشته در نشست شورای برنامه ریزی خوزستان شرکت کرد.