به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
صندوق تامین خسارت های بدنی پرداخت کرد

۲۸۰ میلیارد تومان خسارت بدنی در شش ماهه اول سال

رئیس کل بیمه مرکزی از پرداخت ۲۸۰ میلیارد تومان خسارت بدنی از سوی صندوق تأمین خسارت‌های بدنی طی ۶ ماهه اول امسال خبر داد.
کد خبر: ۸۲۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۴
خبر اقتصادی- دکتر عبدالناصر همتی با اشاره به توسعه فعالیت‌های صندوق تأمین خسارت‌های بدنی اعلام کرد: در شش‌ماهه اول امسال صندوق تأمین خسارت‌های بدنی به شش هزار و ۷۳۲ نفر خسارت‌دیده که به عللی نتوانسته‌اند خسارت را از بیمه شخص ثالث دریافت کنند، مبلغ ۲۸۰ میلیارد تومان خسارت بدنی پرداخت کرده است و در این مدت ۵۰۰ نفر زندانی ناشی از دیه با پرداخت خسارت توسط صندوق آزاد شده‌اند. 
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،دکتر همتی با اشاره به رشد ۳۱ درصدی این رقم نسبت به عملکرد شش‌ماهه اول سال ۱۳۹۴،گفت:صندوق برای خدمت‌رسانی بهتر در ۱۰ منطقه کشور در مراکز استان‌ها سرپرستی دایر کرده است و ۱۰منطقه دیگر را نیز در برنامه کار خود قرار داده است.


captcha