مدیرکل راه آهن آذربایجان اعلام کرد: محموله های ترانزیتی ریلی کالا از مرز جلفا تا بندرعباس و بلعکس از اعمال تخفیف 40 درصدی برخوردار می شوند که این امر تلاش برای افزایش سهم حمل کالا به وسیله خط آهن است.
خبراقتصادی- مدیرکل راه آهن آذربایجان اعلام کرد: محموله های ترانزیتی ریلی کالا از مرز جلفا تا بندرعباس و بلعکس از اعمال تخفیف 40 درصدی برخوردار می شوند که این امر تلاش برای افزایش سهم حمل کالا به وسیله خط آهن است.
به گزارش روابط عمومی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران؛ میرحسن موسوی در حاشیه بازدید از راه آهن جلفا افزود: براساس سیاست گسترش و رونق حمل و نقل ریلی تصمیم مزبور به منظور رشد سهم حمل و نقل ریلی در ترانزیت کالا اتخاذ شد.
وی گفت: تصمیم یاد شده به عنوان رویداد مثبت وزارت راه و شهرسازی در تحقق اهداف دولت یازدهم به حساب می آید و راه آهن ایران به دنبال نقش آفرینی بیشتر در جابجایی کالا در سراسر کشور است.
مدیرکل راه آهن آذربایجان، دسترسی آسان و ارزان بودن حمل و نقل ریلی را خاطرنشان کرد و گفت: تجار و بازرگانان با بهره گیری از ظرفیت های راه آهن و ترانزیت مطمئن ریلی هزینه های خود را کاهش خواهند داد.
موسوی ضمن تبیین برنامه ها و سیاست های راه آهن جمهوری اسلامی در سهولت جابجایی مسافر و کالا در مبادی مرزی با کشورهای همسایه اظهار داشت:
تفاهم نامه قطار مسافری نخجوان– مشهد نیز در سفر به شهرستان جلفا نهایی شد.
این مقام مسئول گفت: قرار است بین 20 تا 30 روز آینده نخستین قطار از مرز جلفا به مشهد مقدس اعزام شود.
وی گفت: راه آهن جلفا نخستین خط آهن برقی کشور با سابقه بیش از یک قرن و با داشتن انبارهای بزرگ نگهداری کالا و سایر زیرساخت های لازم نقش بسزایی در جابجایی کالا به خصوص در دوران جنگ تحمیلی بر عهده داشت.
به گزارش ایرنا، براساس برنامه ریزی دولت برای سال 99 دستیابی به حمل بار از 34 میلیون تن کنونی به 91 میلیون تن و در بخش مسافری از 21.6 به 43 میلیون نفر پیش بینی شده است.