به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
ویژه منتخبان صاحبان سرمایه و تجارت منتشر شد

دومین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» به بازار آمد

دومین شماره از سری مجله «دنیای سرمایه‌گذاری» ویژه منتخب صاحبان سرمایه و تجارت به چاپ رسید.
کد خبر: ۷۹۴۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸


خبر اقتصادی -دومین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» در 6 بخش مجزا با عناوین «دنیای سرمایه»، «پرونده ویژه»، «دنیای انرژی»، «دنیای صنعت»، «اقتصاد کلان» و «خواندنی‌های سرمایه‌گذاری» در 140 صفحه منتشر شد.
در بخش «دنیای سرمایه» گفت‌وگوی اختصاصی با دکتر علی ربیعی وزیر تعاون و رفاه اجتماعی، علی عباس کریمی معاون توسعه شرکت بورس و اوراق بهادار، روح اله میرصانعی دبیر کل کانون کارگزاران، حسین عبده تبریزی عضو شورای عالی بورس کشور و محمود شهشهانی پور معاون سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری و سایر فعالان اقتصادی را می‌خوانید. همچنین گزارش‌هایی از شرایط بازار بورس کشور با عناوینی مانند «زیان 7 میلیاردی بورس به سهامداران»، «حال بد بازار سهام در بهار» و «بازار ارز چه زمانی تک‌نرخی می‌شود؟» و یادداشتی از حجت اله میرزایی معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با عنوان «الزامات صندوق‌های بازنشستگی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید» به چاپ رسیده است.
بخش دوم ماهنامه به پرونده ویژه با موضوع «پنج ماه پس از برجام» اختصاص یافته که طی آن گفت‌وگویی با محسن جلال پور، رییس اتاق ایران و مجید رضا حریری، نائب رییس اتاق ایران و چین انجام شده و گزارش‌هایی با عناوین «چالش‌های ورود سرمایه‌گذار خارجی به بورس»، «ایرلاین‌های بین‌المللی به دنبال شکار فرصت‌های آسمان ایران»، «ورود سرمایه‌گذاران خارجی به ایران؛ واقعیت یا نمایش؟!» درج شده است.
«دنیای انرژی» بخش سوم از ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» را تشکیل می‌دهد. در این بخش از ماهنامه نیز مصاحبه‌هایی با محمدحسن پیوندی معاون مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی و مجید رضایی مدیر بازاریابی و فروش «شرکت پتروشیمی جم» انجام شده و گزارش‌هایی با عناوین «امکان ایجاد شغل بدون سرمایه‌گذاری جدید»، «دو نرخی شدن بنزین، شفاف ساز یا فسادآور»، «امنیت انرژی، منفعت‌طلبی قدرت‌های جهان»، «بابک زنجانی و واسطه‌های نفتی چگونه متولد شدند» و «تجارت لجن» منتشر شده است.
در بخش چهارم «دنیای صنعت» گفت‌وگوهایی با منصور معظمی مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، گلناز نصرالهی مدیرکل صنایع نساجی وزارت صنعت، معدن و تجارت و مهدی کرباسیان رییس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی انجام شده و طی گزارش‌هایی با عناوین «تقلای بخش مسکن برای خروج از رکود»، «قیمت خودرو در مدار صعود» و «موفقیت در کسب‌وکار تحصیلات دانشگاهی می‌خواهد؟!» مسائل روز اقتصاد کشور در حوزه صنعت بررسی شده است.

مصاحبه با اقتصاددانان و استادان دانشگاه مانند محمدقلی یوسفی با عنوان «دولت به رفراندوم یارانه‌ای خود پایبند باشد»، بهمن آرمان با عنوان «شناسایی پردرآمدها وقت تلف کردن است» و حمیدرضا برادران شرکا با عنوان «دولت برنامه ششم را از مجلس پس بگیرد» در بخش پنجم ماهنامه ارائه شده است.
بخش ششم مجله به «خواندنی‌های سرمایه‌گذاری» اختصاص داده شده که طی آن مجموعه مقالات و گزارش‌هایی مانند «فقیرانی که میلیاردر شدند!»، «گوگل از چه راهی کسب درآمد می‌کند؟»، «هوش عاطفی؛ پنج درس از چارلی مانگر» و «هشت خطای رایج در سرمایه‌گذاری» ترجمه و به چاپ رسیده است.
مجله تحلیلی «دنیای سرمایه‌گذاری» در 140 صفحه ویژه منتخبان صاحبان سرمایه و تجارت منتشر شده و  بر روی پیشخوان کیوسک‌های مطبوعاتی قرار دارد.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
غیاثی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۰
0
0
لینک تلگرامی دنیای سرمایه گذاری رابفرمائید
captcha