به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
در سه سال آینده انجام مي شود؛

ممنوعیت استفاده از کیسه های پلاستیکی و جايگزيني كيسه هاي پارچه اي و كاغذي

سازمان محیط زیست درنظر دارد طی سه سال آینده استفاده از کیسه های پلاستیکی را ممنوع و فروشگاه ها را ملزم به استفاده از کیسه های پارچه ای نماید
کد خبر: ۷۹۱۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۱
خبراقتصادي -  عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس بر لزوم منع استفاده از کیسه های پلاستیکی تاکید کرد وافزود: سازمان محیط زیست درنظر دارد طی سه سال آینده استفاده از کیسه های پلاستیکی را ممنوع و فروشگاه ها را ملزم به استفاده از کیسه های پارچه ای نماید.


محمدعلی کیخا بر لزوم برنامه‌ریزی برای ممنوعیت استفاده از کیسه‌های پلاستیکی تاکید کرد و افزود: سازمان حفاظت محیط زیست درصدد است طی سه سال آینده استفاده از کیسه‌های پلاستیکی را در کشور ممنوع کرده و فروشگاه ها را الزام به استفاده از کیسه‌های پارچه ای نماید.

نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کیسه‌های پلاستیکی عامل موثر در تلف شدن تعداد زیادی از آبزیان و پرنده ها هستند، تصریح کرد: ارتقای سطح آگاهی شهروندان در زمینه آسیب های بهداشتی و زیست محیطی استفاده از کیسه‌های پلاستیکی ضروری و لازم است که بهتر است ممنوعیت استفاده به نوعی الزام شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، بر لزوم منع استفاده از کیسه های پلاستیکی تاکید کرد و گفت: باید در این رابطه فرهنگ سازی موثری از سوی رسانه های جمعی مانند صداوسیما و مطبوعات و همچنین دوستداران و فعالان محیط زیست انجام و به طور مداوم خطرات ناشی استفاده از آنها اطلاع رسانی شود.


نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس دهم، افزود: در راستای ترغیب شهروندان برای کاهش استفاده از کیسه های پلاستیکی اگر فردی بخواهد در زمان خرید از این کیسه ها استفاده کند باید خود مبلغ خرید آنها را بپردازد در کنار این موضوع می توان سوبسیدهایی را به افرادی که کمتر از این کیسه ها استفاده می‌کنند یعنی دوستداران محیط زیست اختصاص داد تا استفاده از کیسه‌های پلاستیکی با آثار زیانبار در کشور کاهش یابد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در حال حاضر عدم استفاده از کیسه های پلاستیکی در اکثر کشورهای دنیا مرسوم شده ولی در کشور ما استفاده از این کیسه ها روز به روز در حال افزایش است بنابراین ضرورت دارد کشور ما نیز به این سمت و سو حرکت کند.

captcha