وزیر اقتصاد عنوان کرد پذیرش مدیریت بانک ملی در حدود سه سال پیش که با چالش های بسیاری مواجه بود،جسارت و شجاعت می خواست.
خبر اقتصادی - علی طیب نیا امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل بانک ملی از عملکرد همتی در دوران مدیریتش در بانک ملی تقدیر کرد و گفت: زمانی وی در شرایط سخت و پرچالش بانک ملی مدیریت آن را بر عهده گرفت.
وی ادامه داد: پذیرش مدیریت بانک ملی در آن زمان خاص ناشی از جسارت وشجاعت دکتر همتی بود و نتیجه مطلوبی نیز داشت.
طیب نیا این را هم گفت که با وجود تمامی اقدامات انجام شده در بانک ملی، این بانک و مجموعه شبکه بانکی همچنان با شرایط مطلوب فاصله دارد.
وی در ادامه به اهمیت نحوه گزینش مدیران عامل بانکها اشاره کرد و گفت: سه مورد خاص در انتخاب مدیران عامل بانکها مورد توجه است که اعمال آن در مورد افراد انتخابی نتیجهای مثبت دارد. همچنین مدیران عامل بانکها باید به مسایل بانکی آشنا بوده و به آن مسلط باشند.
طیب نیا افزود: گزینه مدیرعاملی بانک باید پاکدست باشد و این سلامت مالی در دوران فعالیت کاری قبلی وی نیز اثبات شده باشد.
وزیر اقتصاد یادآور شد که مدیران عامل بانکها باید از بین شبکه بانکی انتخاب شده باشد.