به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

آغاز فروش بلیت قطار خرداد از دوشنبه

فروش بلیت قطارهای مسافرتی 11 تا 31 خرداد ماه از صبح دوشنبه سوم خرداد ماه آغاز خواهد شد.
کد خبر: ۷۶۹۸۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۷
خبر اقتصادی - شرکت رجا اعلام کرده فروش بلیت قطارهای این شرکت از 11 تا 31 خرداد ماه سال 1395، ساعت 8:30 روز دوشنبه 3 خرداد ماه به صورت همزمان از طریق اینترنت و مراکز فروش در سراسر کشور آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، بر اساس این اطلاعیه، فروش بلیت قطارهای مسافری کلیه محورها از طریق سامانه‌ی اینترنتی و نمایندگی‌های سراسر کشور به طور یکسان و همزمان انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، شرکت راه آهن از آذر ماه سال گذشته به شرکت های ریلی اجازه داده نرخ بلیت قطار را شناور کنند و در این راستا شرکت ها می‌توانند در ایامی که آمار سفرها پایین است نسبت به ارائه تخفیف در نرخ بلیت اقدام کنند و در ایام پیک تا 20 درصد نرخ‌ها را افزایش دهند.

این سیاست راه آهن مقدمه‌ای بر آزادسازی نرخ بلیت تصور می‌شود که شاید در ماه های آینده به خود شکلی رسمی بگیرد.
captcha