به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

وعده ايجاد تحول 2 ساله در مترو تهران

معاون شهردار تهران گفت: طي ۲سال آينده (سال‌هاي۹۵ و ۹۶) قرار است تحولي عظيم در مترو تهران اتفاق بيفتد كه به اندازه ۱۰ساله گذشته و يك‌ونيم برابر ۲۲سال قبل از آن خواهد بود.
کد خبر: ۷۶۸۶۴
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳

خبر اقتصادی - سيدجعفر تشكري‌هاشمي در حاشيه مراسم معارفه محمد احمدي‌بافنده به‌عنوان مديرعامل شركت بهره‌برداري مترو تهران و حومه با بيان اينكه مترو تهران تا پيش از انقلاب چيزي نداشت و پس از آن تا سال84، تنها 79كيلومتر ساخته شد، تصريح كرد: طي 10سال، 109كيلومتر مترو يعني ميانگين سالانه 11كيلومتر مترو ساخته شده است. به‌طوري كه 79كيلومتر مترو ديروز، امروز به 188كيلومتر، 35ايستگاه ديروز، امروز به 101ايستگاه و 350واگن به 1200واگن رسيده است. اكنون جابه‌جايي روزانه 600نفر در سال84 به 3ميليون نفر رسيده كه تمام اين موارد نتيجه باور جدي مديريت شهري در كنترل ترافيك است.

تشكري هاشمي تاكيد كرد: طي 2سال آينده (سال‌هاي95 و 96) قرار است تحولي عظيم در مترو تهران اتفاق بيفتد كه به اندازه طي 10ساله گذشته و يك‌ونيم برابر 22سال قبل ازآن خواهد بود.
captcha