در نظرسنجي موثرترين فعاليتهاي تبليغاتي بانكها، بانك گردشگري عنوان اول و بعد از آن به ترتيب بانكهاي سامان، شهر و ملت رتبههاي دوم تا چهارم را كسب كردند.
خبر اقتصادی - در اين نظرسنجي كه از ۲۷فروردين تا ۱۰ ارديبهشتماه امسال توسط سايت دنياي تبليغات، رسانه تخصصي تبليغات و برند ايران برگزار شد، بانك گردشگري موفق شد؛ موثرترين تبليغات را در اين نظرسنجي عمومي داشته باشد.
بانك گردشگري طي چند سال گذشته با استفاده از ايدههاي نوين و خلاقانه توانسته شكل تازهيي از تبليغات را از نظر اثرگذاري مردمي با رعايت طراحي محصول و خدمات همراه با دقت در زيبايي بصري توأم با سادگي طرح به اجرا بگذارد. مهدي اسدي، مدير امور روابط عمومي بانك گردشگري در اين باره گفت: خوشبختانه سياستگذاري تبليغاتي در اين بانك از ابتدا به نحوي صورت پذيرفته كه بتوان از تجارب و اثربخشي خدمات در يك كمپين براي ديگر كمپينها بهره برد و اين مهم با تاسيس شركت هموطا از شركتهاي وابسته به اين بانك به گونهيي پيش رفت كه دانش كسب شده در تبليغات بانكي به شكلي هدفمند و بر پايه استانداردها و خرد جمعي پايهريزي و اجرا شود.
وي در ادامه افزود: ثبات در رويههاي مناسب تبليغاتي يكي از مهمترين بخشها در اثربخشي آن است و ميتوان گفت اين بانك طي چند سال گذشته اين رويه را توانسته به خوبي حفظ و اجرا كند كه البته هماهنگي و تشكيل اتاق فكري متشكل از كارشناسان روابط عمومي بانك و مشاوران و كارشناسان برندينگ و آتليه شركت هموطا در تمامي مراحل فعاليتها نقش بسزايي در آن داشته و در اين ميان بايد از تلاشهاي شبانهروزي«محمدعلي مشكيان» مديرعامل شركت هموطا كه حضور مهمي در مديريت موارد ذكر شده داشته، تقدير و تشكر كنم.
اسدي با خلاقانه دانستن طرحهاي ساير بانكها اظهار كرد: بانكهاي ديگر نيز در زمينه تبليغات بسيار خوب و موثر عمل كردهاند و مسلما طرحهاي تبليغاتي ساير بانكها قابليتهاي فراواني در جذب مخاطب و القاي پيام خود را داراست و قطعا ايجاد فضاي رقابتي در طراحي تبليغات علاوه بر زيباييهاي بصري در ارائه پيام مناسب موثر خواهد بود.
به گزارش ايسنا، در نظرسنجي سراسري تبليغات و روابط عمومي بانكهاي ايران كه توسط سايت دنياي تبليغات با سوال«به نظر شما طي سه سال گذشته، تبليغات و اقدامات ارتباطي كدام بانك بيشترين تاثير را داشته است؟» برگزار شد، كارشناسان تبليغات، مشتريان بانكها و عموم مردم و علاقهمندان ميتوانستند با مراجعه به اين سايت به عنوان رسانه تخصصي تحليلي، خبري و آموزشي تبليغات ايران به تبليغات يك تا سه بانك از ميان بانكهاي ايران رأي داده و پس از ثبت رأي كه براي هر كاربر فقط يك بار امكانپذير بود، نتايج را نيز در هر مرحله از نظرسنجي مشاهده كنند.