به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

بیاتیان: حمایت بانک شهر از نمایشگاه کتاب اقدامی ماندگار و موثر است

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس، حمایت مالی و فرهنگی بانک شهراز نمایشگاه کتاب و سرمایه گذاری در ساخت شهر آفتاب را اقدامی ماندگار، مثبت و موثر دانست.
کد خبر: ۷۶۳۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷

خبر اقتصادی - سید محمد بیاتیان، حمایت مالی و فرهنگی بانک شهراز نمایشگاه کتاب و سرمایه گذاری در ساخت شهر آفتاب را اقدامی ماندگار، مثبت و موثر دانست وگفت: از سایر بانکها هم انتظار می رود از امور فرهنگی و پژوهشی حمایت کنند.

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط‌عمومی بانک شهر،نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از مدیران و کارکنان بانک شهر در حمایت از نمایشگاه کتاب تهران، گفت:  حمایت از امور فرهنگی آثار مثبت اقتصادی خواهد داشت و در طولانی مدت این اثرات برای بانک نیز مشهود خواهد بود.

وی افزود: اقدام شهرداری و حمایت بانک شهردر ساخت مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب، در محدوده خارج از ترافیک قابل قدردانی است.
captcha