به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

تصاوير برنامه تلويزيوني دوستت دارم مادر

در اين برنامه جذابیت‌هایی خاصي ايجاد گرديده ،به طور مثال مادران مهمانان را بدون این ‌که خودشان مطلع باشند به برنامه دعوت کرده و از این غافلگیری برای جذابیت بیشتر برنامه و طرح پرسش‌های متفاوت‌تر استفاده شده است .
کد خبر: ۷۵۴۴۰
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۳
خبراقتصادي -برنامه «دوستت دارم مادر» با موضوع تکریم مقام مادر و به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س)  به كارگرداني پويا نوري و مهدي افشار و اجرای سیدکاظم احمدزاده تولید شده که از شبکه پنج پخش می‌شود.
این برنامه با دعوت از چهره‌های مطرح  حوزه فرهنگي و هنري   و گفت‌وگو‌‌های متفاوت با آنها توانسته مردم زیادی را مخاطب خود قرار دهد.
 در اين برنامه جذابیت‌هایی  خاصي ايجاد گرديده ،به طور مثال مادران مهمانان را بدون این ‌که خودشان مطلع باشند به برنامه دعوت کرده و از این غافلگیری برای جذابیت بیشتر برنامه و طرح پرسش‌های متفاوت‌تر استفاده شده است .

تصاوير خبر ( قاسم خلج، سهيل رحماني خانقاهي ، منا يكدانه )











نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
اکبر محرمخانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۵
0
0
با سلام و عرض ادب واقعا برنامه آموزنده و خوبی بود
captcha