مديركل ميراث فرهنگي استان تهران با اشاره به برنامههاي نوروزي براي پذيرايي از ۱۰ميليون گردشگر در تهران از تخفيفهاي ۲۵درصدي رستورانهاي سنتي، كمتر شدن نرخ هتلها همچنين رايگان بودن مترو با كارتهاي تهرانگردي در ايام نوروز خبر داد.
خبر اقتصادی - خسروآبادي در حاشيه آيين ملي نوروز در موزه ملي ايران با تشريح برنامههاي نوروزي پايتخت اظهار كرد: «تمام سعي ما بر اين است تا آيين نوروز به كشورهاي جهان بهتر معرفي شود كما اينكه اين آيين صلح و دوستي در كشورهاي همسايه به اجرا درميآيد ولي با هماهنگي بيشتر ميتوان آيين نوروز كه همانا شعار رويش سبز است را بهتر به دنيا معرفي كرد».
مديركل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي استان تهران همچنين با تشريح برنامههاي نوروز در پايتخت توضيح داد: «استان تهران آمادگي پذيرايي از 10ميليون گردشگر و مسافر را در ايام نوروز دارد بنابراين تخفيفهاي قابل توجهي لحاظ شده ازجمله اينكه نرخ هزينه هتلها كمتر شده است.» وي همچنين با اشاره به ديگر تخفيفها و تسهيلات براي گردشگران در ايام نوروز در تهران خاطرنشان كرد: «در اين راستا رستورانهاي سنتي خدمات خود را با 25درصد تخفيف ارائه ميدهند و هزينه اتوبوسهاي بيآرتي و مترو نيز با در دست داشتن كارت تهرانگردي براي گردشگران رايگان خواهد بود».