به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

دلار وسكه گران شد

صرافان بازار ارز و سکه در معاملات روزدوشنبه بازار آزاد، یک دلار آمریکا را با 60 ریال رشد نسبت به روز يك شنبه 34هزار و 340 ریال و هر قطعه سکه طلای بهار آزادی طرح جدید را با 30 هزار ریال افزایش 10 میلیون و 140 هزار ریال دادوستد کردند.
کد خبر: ۷۴۰۸۵
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۰

خبر اقتصادی - هر یورو در بازار آزاد تهران بدون تغییر قیمت 37 هزار و 850 ریال و هر پوند نیز با 100 ریال افت 49 هزار ریال تعیین قیمت شد.
هر قطعه سکه طلای تمام بهار آزادی طرح جدید با 30 هزار ریال رشد 10 میلیون و 140 هزار ریال و یک قطعه سکه طلا تمام بهار طرح قدیم نیز با 20 هزار ریال افزایش قیمت، به 10 میلیون و 120 هزار ریال رسید.
همچنین یک قطعه نیم سکه طلای بهار آزادی پنج میلیون و 220 هزار ریال و هر قطعه ربع سکه نیز با 10 هزار ریال افزایش دو میلیون و800 هزار ریال فروخته شد.
هر قطعه سکه یک گرمی نیز بدون تغییر قیمت یک میلیون و 910 هزار ریال و یک گرم طلای 18عیار نیز یک میلیون و 30 هزار ریال دادوستد شد.
نرخ هر اونس طلا در بازارهای جهانی نیز با 6 دلار رشد یک هزار و 266 دلار اعلام شد.

captcha