به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
دكتر ديناروند در نخستين نشست رسمي با هيات ‌مديره كانون مسوولان فني تاكيد كرد

ضرورت تقويت كانون مسوولان فني غذا و دارو ايران

نخستين نشست كانون انجمن‌هاي صنفي كارگري مسوولان فني غذا و دارو ايران با سازمان غذا و دارو در محل اين سازمان برگزار شد.
کد خبر: ۷۳۸۳۳
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰
خبر اقتصادی - به گزارش روابط عمومي كانون انجمن صنفي مسوولان فني، نخستين جلسه هيات‌مديره كانون انجمن‌هاي صنفي مسوولان فني غذا و دارو ايران با دكتر ديناروند؛ رييس سازمان غذا و دارو ايران درحالي برگزارشد كه بيش از يك ماه از زمان تاسيس و تشكيل اين كانون نمي‌گذرد. اين نشست با حضور غلامرضا شريعت‌پناه؛ نايب‌رييس كانون و خزانه‌دار انجمن مسوولان فني گيلان، مهدي حسين‌آبادي؛ بازرس اصلي كانون و رييس انجمن مسوولان فني گيلان، طيبه بهروزي؛ عضو هيات‌مديره كانون و رييس انجمن مسوولان فني آذربايجان شرقي، مينا جاني؛ خزانه‌دار كانون و رييس انجمن مسوولان فني البرز، سفلايي؛ نايب‌رييس انجمن مسوولان فني قزوين، اميد احمدي دبير كانون و رييس انجمن مسوولان فني شركت‌هاي واردكننده تهران و دكتر ديناروند؛ رييس سازمان غذا و دارو در راستاي اصل 44 و سياست‌هاي كلي كشور مبني بر كاهش تصديگري و برون‌سپاري وظايف دولت به تشكل‌هاي بخش خصوصي برگزار شد و بر همكاري و مشاركت جدي در اين خصوص تاكيد شد.



  دغدغه كيفيت در حوزه كالاهاي سلامت محور

اميد احمدي؛ دبيركانون مسوولان فني در اين نشست با اشاره به ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي كانون در حفظ و اجراي صحيح و دقيق سياست‌هاي سازمان در حوزه مسوولان فني گفت: مسوولان فني متعهد و منضبط با مهارت و تجربه بالا عضو اين كانون هستند كه به خوبي مي‌توانند به عنوان بازوهاي سازمان در اجراي سياست‌ها و قوانين همكاري كنند.

وي با بيان اينكه وزارت بهداشت به عنوان يكي از فعال‌ترين وزارتخانه‌ها در دولت تدبير و اميد، دغدغه كيفيت در حوزه كالاهاي سلامت محور و نيز سلامت جامعه را دارد، تصريح كرد: سازمان غذا و دارو نيز به عنوان مهم‌ترين سازمان زير نظر وزارت بهداشت، وظيفه بررسي، رسيدگي و رفع اين دغدغه را بر عهده دارد كه در اين راستا مسوولان فني به عنوان اصلي‌ترين و نزديك‌ترين افراد به سازمان به خوبي به اين دغدغه‌ها واقف هستند و در اين خصوص مي‌توانند راهگشا باشند.

احمدي با تاكيد بر اينكه كارشناسان اين كانون با بررسي مشكلات و همفكري و طرح ديدگاه‌ها مي‌توانند در بهبود سلامت جامعه نقش بسزايي داشته باشند، افزود: مسوولان فني به عنوان نمايندگان رسمي سازمان در همه استان‌ها همواره در رفع دغدغه‌هاي سازمان در حوزه وظايف قانوني مسوولان فني مي‌كوشند.

 

  رسيدگي به چالش‌هاي بين كارفرما و مسوول فني

دبيركانون انجمن‌هاي صنفي مسوولان فني با اشاره به اينكه عدم وابستگي مسوولان فني به كارفرماها موجب افزايش جرات و جسارت آنها در رسيدگي به سلامت كالاها مي‌شود، خاطرنشان كرد: يكي از اهداف اين كانون رسيدگي به چالش‌هاي بين كارفرما و مسوول فني است كه با شناسايي خلأ‌هاي موجود در اجراي قوانين به حل اين مشكلات خواهد پرداخت.

وي با تاكيد بر پرهيز از اعمال سليقه در اجراي قوانين و مقررات اظهار كرد: سياست‌هاي سليقه‌يي انگيزه و اعتماد را از مسوولان فني مي‌گيرد. اين در  حالي است كه ما با اعلام آمادگي همكاري همه ‌جانبه با سازمان و با اتخاذ تصميمات درست و بجا در اجراي يكپارچه سياست‌هاي سازمان در تمامي استان‌ها گام‌هاي مهمي خواهيم برداشت.

عضو هيات‌مديره كانون مسوولان فني با اشاره به اينكه درحال حاضر اكثر قراردادهاي مسوولان فني با كارفرماها فرماليته و سوري است و قابل استناد نيست، تاكيد كرد: يكي از دغدغه‌هاي جدي كانون در حوزه آموزش، پژوهش و رفتار سازماني و دوره‌هاي بازآموزي مسوولان فني است كه ضروري است براي اصلاح و كنترل اين معضل تفاهمنامه همكاري با سازمان منعقد شود.

احمدي همچنين مشاركت و به‌كارگيري ظرفيت‌هاي كانون در تنظيم و تدوين قوانين و ضوابط مربوط به حوزه سلامت در سازمان غذا و دارو ايران را حايز اهميت برشمرد و خاطرنشان كرد: اعمال حمايت و پشتيباني از نظرات و راهكارهاي كانون در اصلاح و تكميل قوانين، ضوابط، دستورالعمل‌ها و آيين‌نامه‌هاي موجود در حوزه قانونگذاري سلامت از سوي سازمان موجب بهبود شرايط كاري مسوولان فني مي‌شود كه اين امر نيز به كنترل هر چه بيشتر سلامت كالاهاي توليدي و وارداتي مي‌انجامد.



  مينا جاني: مسوولان فني از امنيت شغلي برخوردار نيستند

در اين ديدار همچنين مينا جاني، عضو هيات‌مديره كانون و نيز رييس انجمن مسوولان فني صنايع غذايي، آرايشي و بهداشتي استان البرز گفت: حضور دكتر ديناروند در راس سازمان غذا و دارو به بالندگي اين سازمان انجاميده است و ما خوشحاليم كه كانون در اين دوره متولد شد چراكه در اين دوره تعامل سازمان با نهادهاي زيردستي از نمره قابل قبولي برخوردار است.

وي با اشاره به مشكلات پيش روي مسوولان فني افزود: مسوولان فني به عنوان بازوهاي اجرايي سازمان از امنيت شغلي و حمايت‌هاي لازم برخوردار نيستند و به همين دليل انگيزه از فعالان در اين حوزه سلب شده است.

وي تصريح كرد: مسوولان فني مصرف‌كننده همين جامعه هستند و در همين كشور زندگي مي‌كنند بنابراين سلامت جامعه و امنيت غذايي براي ما حايز اهميت است و در اين راستا وظيفه مسوولان فني رسيدگي به اجراي سياست‌هاي دولت در امر كيفيت و سلامت كالاهاست اما اگر قوانين سازمان به درستي اجرا نشود، افراد انگيزه لازم را در فعاليت‌هايشان به دست نمي‌آورند.

عضو هيات‌مديره كانون با اشاره به اينكه قوانين وجود دارد اما به درستي اجرا نمي‌شود، تاكيد كرد: كانون مسوولان فني هدفش اين است كه حلقه گمشده بين سازمان و مسوولان فني را بازيافته و بازسازي كند و فاصله ايجاد شده بين قانونگذار و مجري را از ميان بردارد.

جاني به عدم اجراي صحيح و درست قوانين و بازرسي‌ها اشاره كرد و ادامه داد: دلايل مختلفي ازجمله كمبود بودجه و منابع، كمبود نيروي انساني و كمبود ناظران از محدوديت‌هاي سازمان در اجراي سياست‌ها و نظارت‌هاست كه به نظر مي‌رسد با برون‌سپاري بخشي از وظايف سازمان به كانون مي‌توانيم خلأ‌هاي موجود را در زمينه‌هاي مختلف ازجمله آموزش، ايجاد مهارت و ... پر كنيم و با تقويت مسوولان فني، كارشناساني زبده و با تجربه براي اجراي قوانين در اختيار سازمان قرار دهيم و در رفع دغدغه‌هاي سازمان بكوشيم.



  ديناروند: مسوولان فني تراز اول كشور را با امضاي كانون به سازمان معرفي كنيد

در اين ديدار پس از ايراد نقطه نظرات هيات‌مديره كانون و ارائه پيشنهادات، ديناروند با تاييد همه سخنان گفت: از اينكه كانون مسوولان فني را تشكيل داده و احيا كرده‌ايد بسيار سپاسگزارم و با تمامي پيشنهادهاي ارائه شده از طرف كانون مسوولان فني موافق هستم و اكثر اين پيشنهادات را بدون هيچ بحثي مي‌پذيرم. رييس سازمان غذا و دارو با اشاره به اينكه حوزه مربوط به مسوولان فني هميشه جزو دغدغه‌هاي سازمان است، افزود: سابقه مسوول فني در اكثر شركت‌ها به خصوص وارداتي‌ها هميشه يك ساله يا كمتر است و ما هرگز مسوول فني با سابقه بالا در هيچ شركت وارداتي نداشته‌ايم و اين امر فقط به پنهانكاري كارفرماها برمي‌گردد. وي با تاكيد بر تحويل و تقويت كانون مسوولان فني اعلام كرد: اعضاي كانون جزو بازوهاي اصلي سازمان و وزارت بهداشت در حوزه كنترل كيفيت و سلامت محسوب مي‌شوند و نزديك‌ترين فرد به بحث توليد، واردات، توزيع و نظارت بر بازار هستند بنابراين سازمان هرقدر بيشتر شما را وارد بازي كند و از ظرفيت‌هاي شما بهره ببرد به نفع خود كار كرده است. ديناروند با اعلام موافقت خود درخصوص واگذاري آموزش مسوولان فني و رتبه‌بندي و احراز صلاحيت آنها به كانون تصريح كرد: اكثر پيشنهادات كانون را در سطح رييس سازمان غذا و دارو در قالب تفاهمنامه امضا كرده و به شما واگذار مي‌كنيم. وي با اشاره به مشاركت و بهره‌برداري از نظرات كانون در جلسات و كميته‌هاي تصميم‌گيري سازمان غذا و دارو خاطرنشان كرد: كانون، مسوولان فني تراز اول كشور را در حوزه‌هاي مختلف كاري به عنوان كارشناسان و نمايندگان كانون براي حضور در جلسات به سازمان معرفي كند.

رييس سازمان غذا و دارو با تاكيد مجدد بر تقويت هر چه بيشتر كانون مسوولان فني اظهار كرد: كارفرماها مشتريان ما هستند و مسوولان فني بازوهاي ما لذا هر كاري كه منجر به رشد و تقويت بازوهاي ما شود، مي‌پذيريم.
captcha