به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
قائم مقام فدراسیون سرمایه‌گذاری کره:

روابط تجاری البرز و کره‌جنوبی توسعه می‌یابد

قائم مقام فدراسیون سرمایه‌گذاری کره گفت: کره جنوبی آماده شناسایی بسترهای اقتصادی و گسترش تعاملات تجاری با استان البرز است.
کد خبر: ۷۳۶۲۰
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۴

خبر اقتصادی - لیسین چاین در حاشیه بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پیام با اشاره به این نکته که ایران یک شریک تجاری خوب بعد از تحریم‌ها بر ای کره خواهد بود، اظهار کرد: کشور کره علاقه مند به همکاری و سرمایه‌گذاری در استان است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این هیات تجاری و بازرگانی متشکل از مسئولان و کارشناسان شرکت‌های صادرکننده خودرو، خدمات هواپیمایی، هتلداری، الکترونیک، فناوری اطلاعات، دانشگاهی، بانک و شرکت سرمایه گذاری است. از نظر کره، ایران با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوب دومین کشور برای تجارت موفق در خاورمیانه خواهد بود.

چاین بیان کرد: در صورتی که دو کشور ایران و کره از نیازهای هم دیگر آشنایی کامل داشته باشند می‌توانند با بهره گیری از اطلاعات کامل با یکدیگر همکاری کنند و هیچ مشکل دیگری نمی‌تواند مانع تبادل تجاری بازرگانی دو طرف باشد.

این هیات 300 نفره تجاری و بازرگانی کره به سرپرستی وزیر انرژی کره و چند استاندار و عالی‌ترین مدیران سازمان‌ها و شرکت‌های این کشور با هدف گسترش تعاملات تجاری وارد ایران شده‌اند.
captcha