به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

بررسی بیمه‌های باربری در بیمه سینا

شرکت بیمه سینا دوره بیمه‌های باربری را با رویکرد دوران پس از تحریم، در اصفهان برگزار کرد.
کد خبر: ۷۳۲۷۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۶

خبر اقتصادی - در این دوره آموزشی خسرو فرشچیان مدرس بیمه‌های بازرگانی بیمه سینا تاکید کرد: در دوران تحریم و بسته بودن سامانه سوئیفت، حجم بیمه‌های باربری کاهش داشت و اکنون در دوران پس از تحریم، وقت به‌روزرسانی مطالعات درباره این نوع بیمه‌نامه فرارسیده است زیرا پیش‌بینی می‌شود شرکت‌های خارجی بسیاری برای ورود کالاهایشان از بیمه‌گران ایرانی استفاده کنند.

وی ادامه داد: شرکت‌های بیمه باید آمادگی کامل داشته باشند تا به‌زودی صدور بیمه باربری وارداتی را چند برابر سال‌های گذشته از سر بگیرند و باید توجه کنند که به دلیل عدم فعالیت مناسب در این زمینه، از تحولات روز دنیا در این زمینه جامانده‌اند و این نقیصه حتما باید جبران شود.

این نویسنده و مترجم بیمه‌های بازرگانی تاکید کرد: در هر شرکت بیمه مدیران و کارشناسان برای صدور بیمه باربری وارداتی ابتدا باید درباره مبادلات خارجی دانش مناسب داشته باشند زیرا در غیر این صورت، بیمه‌گذارشان ناامید می‌شود و به شرکت دیگر مراجعه می‌کند؛ بیمه‌گر خوب آن است که مورد بیمه‌اش را در مبادلات خارجی خوب بشناسد و به نظام‌های حقوقی دنیا درباره حمل و نقل هوایی، زمینی و ریلی کاملا آگاه باشد.

وی در ادامه این دوره آموزشی انواع اصطلاحات بیمه کالا در حمل و نقل بین‌المللی را تشریح کرد و افزود: تفاوت بیمه باربری داخلی و بیمه مسئولیت حمل و نقل بسیار مهم و ندانستن آن بسیار منفی است؛ همچنین اشراف کامل به سقف بیمه کالاها برای انجام فعالیت‌های مناسب در زمینه بیمه باربری بسیار اهمیت دارد.

آموزش مراحل خرید خارجی، گشایش ال.سی (letter of credit ) و اصطلاحات خرید خارجی از دیگر بخش‌های این دوره آموزشی بود و فرشچیان در این زمینه گفت: این دوره آموزشی به دلیل آشنایی نمایندگان و بیمه‌گذاران با مفاهیم این حوزه، در سطح بالایی برگزار شد.
captcha