سازماني جديد در ناسا مسوول حفاظت از زمين در برابر سياركهاي خطرناكي شده است كه امكان نزديك شدن آنها به سياره مادر وجود دارد.
خبر اقتصادی - آژانس فضانوردي امريكا در ماه ژانويه سازمان جديدي به نام اداره هماهنگسازي دفاع سيارهيي (PDCO) را راهاندازي كرد. عملكرد اين سازمان درراستاي تلاشهاي امريكا براي رويارويي با اجرام خطرساز سرگردان در اطراف زمين خواهد بود.
ناسا اعلام كرده كه اين سازمان تمام پروژههاي اين آژانس فضانوردي را با هدف شناسايي و بررسي دقيق ويژگيهاي ساختاري سياركها و دنباله دارهاي مستعد نزديك شدن به زمين رصد ميكند. ليندي جانسون مسوول اين سازمان جديد در ناسا ميگويد: در حال حاضر هيچ تهديد مشخصي ازسوي سياركها و دنباله دارها وجود ندارد. كار ما در اين سازمان اين است كه احتمال هرگونه خطري از اين دست را شناسايي و مورد بررسي دقيق قرار دهيم. انجام دقيق اين كار زمان كافي به ما خواهد داد تا انجام اقدامات مناسبي را در نظر داشته باشيم. قرار است در هفتههاي پيش رو سازمان PDCO برنامههاي مختلفي را به مرحله اجرا درآورد كه از آن جمله ميتوان به برگزاري جلساتي در وين اتريش در حاشيه برگزاري نشست كميته استفاده صلح آميز از فضاي بيروني (COPUOS) سازمان ملل اشاره كرد. سازمان جديدي كه در ناسا تشكيل شده همكاري نزديكي با آژانس فضانوردي اروپا خواهد داشت تا در مواقع اضطراري بهترين تصميمها براي دفاع از زمين اتخاذ شود.