به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
مدیرعامل بانک دی:

میثاق ما داشتن نقش سازنده در آبادانی کشور است

مراسم اختتامیه ارزیابی بانک دی از سوی ارزیابان دبیرخانه تعالی سازمانی برگزار شد و ارزیابان با ارائه گزارشی بر دستاوردها و موفقیت‌های بانک دی طی سال‌های اخیر صحه گذاشتند.
کد خبر: ۷۱۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۴
1413291229921_83817.jpg

خبر اقتصادی - احمد شفیع‌زاده مدیرعامل بانک دی در این مراسم با گرامیداشت آغاز دهه فجر اظهارکرد: کشور برای آبادانی و سازندگی به تلاش جمعی نیاز دارد و همه باید برنامه‌ریزی شده حرکت کنیم. خدا را شاکریم که مجموعه گروه مالی دی توانسته در مسیر پیشرفت کشور گام بردارد، این میثاق ماست که تلاش کنیم نقش سازنده و موثری در کشور ایفا کنیم.

وی در ادامه با تقدیر از ارزیابان و تلاش چهار روزه آن‌ها اظهارکرد: سخت‌گیرانه بودن ارزیابی خواسته خود ما بود تا بتوانیم اشکالات و نقاط قابل بهبود کارمان را به دقت درک کنیم.

از جمله مواردی که از سوی ارزیابان در جلسه اختتامیه درباره فعالیت بانک دی در قالب مدل تعالی سازمانی ارائه شد، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: ارزش افزایی بانک برای مشتریان، پایدارسازی نتایج (رضایت سهامداران کسب شده، وضعیت مناسب بانک دی در درآمدزایی برای سهامداران و عملکرد نزدیک به میانگین صنعت در این حوزه)، توسعه قابلیت‌های سازمانی، برنامه‌های مناسب در توسعه سرمایه انسانی، خلق آینده پایدار(عملکرد مالی مطلوب در اکثر شاخص‌های سال 90 الی 93) اقدامات مناسب در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، رهبری با دوراندیشی و الهام‌بخشی و دوستی، مدیریت با چابکی و نهایتا هدایت و خلاقیت و نوآوری.
captcha