به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

صدور ۶۶۱ هزار بیمه‌نامه اتومبیل در ۱۰ ماه

مدیر بیمه‌های اتومبیل شرکت بیمه معلم از صدور بیش از ۶۶۱ هزار فقره بیمه‌نامه شخص ثالث و بدنه در ۱۰ ماه نخست سال‌جاری خبر دارد.
کد خبر: ۷۰۷۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱
1419518585668_bmoal.jpg

خبر اقتصادی - سیاوش کمندی، مدیر بیمه‌های اتومبیل شرکت بیمه معلم با بیان اینکه از این تعداد بیش از ۵۹۰ هزار فقره بیمه‌نامه شخص ثالث بوده، گفت: حق بیمه عایدی از این محل بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان است.

وی افزود: همچنین برای این تعداد بیمه‌نامه تاکنون ۴۴ هزار و ۵۰۰ فقره پرونده خسارت تشکیل و ۱۲۰ میلیارد تومان خسارت بابت آن‌ها پرداخت شده است.

کمندی با اشاره به صدور ۷۱ هزار فقره بیمه‌نامه بدنه اتومبیل طی این مدت در بیمه معلم، خاطرنشان کرد: از این محل ۲۰ میلیارد تومان حق بیمه عاید و برای آن تاکنون ۱۹ هزار و ۸۰۰ پروند خسارت تشکیل شده است.

به گفته مدیر بیمه‌های اتومبیل شرکت بیمه معلم، شرکت طی ۱۰ ماه نخست امسال در رشته بیمه بدنه اتومبیل ۱۱ میلیارد تومان خسارت پرداخته است.

وی در ادامه به مختومه‌شدن چند مورد پرونده دیه که با تعدد دیات مواجه شده بودند اشاره کرد و گفت: در یک مورد شرکت بیمه معلم ۷۸۰ میلیون تومان و در چند مورد دیگر خسارت‌هایی بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان پرداخت کرد.

کمندی همچنین به یک مورد پرداخت خسارت به یک خودروی پورشه اشاره کرد و گفت: در مهرماه سال‌جاری یک خودرو پورشه با سرمایه هفت میلیارد ریال نزد شرکت بیمه معلم بیمه شده بود که در حادثه‌ای منجر به خسارت بدنه، مبلغ دو میلیارد ریال خسارت به مالک آن پرداخت شد.
captcha