خبر اقتصادی - مديرعامل صندوق تامين خسارت بدني با اشاره به آمادگي اين نهاد براي اجراي قانون جديد بيمه شخص ثالث اظهار داشت: تلاش هاي زيادي از سال گذشته جهت تعالي صندوق صورت گرفت تا که امروز صندوق تامين خسارت بدني بعنوان يکي از سازمان هاي حاکميتي نظام اسلامي ايفاگر نقشي باشد در راستاي عدالت محوري، آسايش و رفاه هموطنان و حمايت از قربانيان حوادث رانندگي .
جباري افزود: همواره يکي از جلساتي که مشتاق به شرکت در آن هستم جلسه با همکاران صندوق است زيرا معتقدم سرمايه يک سازمان ، نيروي انساني آن سازمان است.
وي ادامه داد: در سازماني هستيم که کار درآن مقدس است ، زيرا هدف ما کاهش آلام آسيب ديدگان است .
مديرعامل صندوق تامين خسارت بدني کشور در پايان از تکريم ارباب رجوع را خواست خود از همکاران صندوق عنوان نموده و افزود: بايد نيروي انساني صندوق با نشاط و توانمند تلاش خود را در جهت تکريم ارباب رجوع بکار بندند.