به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

گرد‌همایی برترین صرافی‌های کشور در مرکز تجارت جهانی فردوسی

مرکز تجارت جهانی فردوسی، به عنوان اولین مرکز مبادلات مالی، بانکی و ارزی کشور در 14 طبقه و زیربنای حدود یکصدهزار مترمربع در آستانه افتتاح است، هدف از احداث بنای کم نظیر، مرکز تجارت جهانی فردوسی، به‌ عنوان اولین مجتمع مدرن تجاری بین‌المللی با معماری کلاسیک و فاخر، ایجاد نگاهی نو و بدیع در زمینه ساخت نمادهای اقتصادی در کشورمان ایران با رعایت استانداردها و در حد و اندازه‌های بین‌المللی عنوان شده است.
کد خبر: ۶۹۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۱
1451222595660_jahaniferdosi872.jpg

خبر اقتصادی - موقعیت دیپلماتیک خیابان فردوسی تهران و حسن شهرت آن در کنار ایجاد مرکزی با حضور برندهای معتبر مالی و بانکی کشور، قطعا سبب هم‌افزائی و رونق هر چه بیشتر این منطقه به عنوان مرکز و مرجع مبادلات ارزی کشور و محل مراجعه گردشگران خارجی جهت تبدیل ارزهایشان خواهد بود که این موضوع به نوبه خود از هم‌اکنون توجه کلیه نهادهای پولی و مالی فعال در بازار سرمایه را به نقش چشمگیر این مرکز جلب کرده است.

به گزارش ایسنا، صرافی‌ها یکی از ارکان اصلی و اثرگذار در مراکز تجارت جهانی در سراسر دنیا محسوب می‌شوند، جایی که بازرگانان با امنیت کامل بتوانند درآن مبادلات ارزی خود را انجام دهند. در مرکز تجارت جهانی فردوسی نیز با توجه به اینکه تمرکز صرافان تهران از دیرباز در خیابان فردوسی بوده، امکانات و خدمات ویژهای در نظر گرفته شده تا صرافی‌ها بتوانند خدمات خود را با امنیت خاطر بیشتری ارائه کنند. از جمله این خدمات می‌توان به نصب تابلو اعلان قیمت ارز در طبقه مخصوص صرافی‌ها، طراحی واحدها بر اساس مشخصات فنی مورد نیاز جهت اخذ مجوز صرافی و دقت در سیستم‌های امنیتی به‌ کاررفته اشاره داشت.

همچنین مرکز تجارت جهانی فردوسی به عنوان اولین مرکز اقتصادی و تجاری و تخصصی تبادل ارز، سکه، طلا و جواهر و سنگ‌های قیمتی در کشور، اقدام به اختصاص یک طبقه تحت عنوان بانک سنتر با قابلیت استقرار بیش از 37 بانک و موسسه مالی معتبر کشور برای تسریع مبادلات مالی مرتبط کرده که این موضوع نشان از ایجاد بسترو زیر ساخت‌های مورد نیاز فعالان بازار سرمایه برای حضور پررنگ در بازارهای جهانی و بین‌المللی دارد.

در راستای توسعه زیرساخت‌های لازم برای فعالیت‌های کلان اقتصادی، اعضای ارشد کانون صرافان ایرانیان، ضمن بازدید از مرکز تجارت جهانی فردوسی، در اطلاعیه شماره 148 خود از شرکت‌های صرافی کشور که متقاضی سرمایه‌گذاری در این مجموعه فاخر و عظیم هستند، برای بازدید صرافان از مرکز تجارت جهانی فردوسی دعوت به عمل آورده تا با سرمایه گذاری در این مرکز بتوانند از این پس، در فضائی مدرن و فاخر که امنیت کامل نیز در آن برقرار است و در شان فعالان و مخاطبان این صنف هست، فعالیت کنند.
captcha