به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

رضایت‌مندی واقعی در بانک‌ها، تامین منافع همه ذینفعان

مدیرعامل بانک قوامین گفت: رضایت‌مندی در مجموعه نظام بانکی زمانی کاملا محقق می‌شود که همه ذینفعان سود ببرند و از فرایند خدمت‌رسانی رضایت داشته باشند و منافع آن‌ها تامین شود.
کد خبر: ۶۹۰۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۹
1413387522032_2ghavami234.jpg

خبر اقتصادی - غلامحسن تقی‌ نتاج در جمع مدیران و کارکنان مدیریت شعب استان قم افزود‌: ما پاسدار زحمات کارکنان صدیق مجموعه بانک قوامین در سراسر کشور هستیم‌.

مدیرعامل بانک قوامین گفت:در طبقه‌بندی‌های بین‌المللی خوشبختانه بانکداری جمهوری اسلامی به عنوان یک دست آورد ارزشمند با نام بانک اسلامی دسته‌بندی می‌شود.

وی با تاکید بر پیچیدگی نظام بانکداری در جمهوری اسلامی تصریح کرد: هنوز تعریف واضحی از بانکداری اسلامی به دست نیامده و بنده کشورهای اسلامی مختلفی را دیده‌ام که هر کشور بانک اسلامی ویژه خود و چارچوب‌های خاص خود را دارند و نیز دیدگاه‌ها مختلف است. از این رو تعریف مشترکی از بانکداری اسلامی وجود ندارد واین طبیعی است؛ چون فرایند بانکداری وارداتی است.

مدیر‌عامل بانک در ادامه سخنان خود سه تعریف را برای نظام بانکی ارائه کرد و افزود: بخش غیر‌انتفاعی بانک بخش قرض‌الحسنه است که با سودآوری آن منطبق نیست و اگر مراقبت کنیم تا وام‌های قرض‌الحسنه از محل سپرده‌های قرض‌الحسنه پرداخت شود، ان‌شاء الله موفقیت حاصل است.
captcha