به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
بهمن‌ماه؛

نمایشگاه بین‌المللی بیمارستان‌سازی، تجهیزات و تاسیسات بیمارستانی برگزار می‌شود

نمایشگاه بین‌المللی بیمارستان‌سازی، تجهیزات و تاسیسات بیمارستانی در ایران، با حضور نمایندگانی از شرکت‌های آلمانی، انگلیسی و فرانسوی برگزار می‌شود.
کد خبر: ۶۸۸۸۴
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۰
22-7.jpg

خبر اقتصادی - محمود صدیقی، مجری برپایی نخستین نمایشگاه بین‌المللی بیمارستان‌سازی در ایران، با اعلام اینکه اولین نمایشگاه ‌بین‌المللی بیمارستان‌سازی در حوزه تاسیسات، تجهیزات و سرمایه‌گذاری در حوزه بیمارستانی برپا می‌شود، افزود: تاکنون نمایندگانی از کشورهای انگلستان، آلمان و فرانسه برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، صدیقی گفت: این نمایشگاه در فضایی به وسعت ۵۶۰۰ مترمربع در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپا می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، وی همچنین از حضور بیش از ۶۴ شرکت داخلی در حوزه ساخت و تجهیزات بیمارستانی خبر داد و افزود: اولین نمایشگاه بین‌المللی بیمارستان‌سازی، از دوم تا پنجم بهمن ماه ۹۴ برپا می‌شود.

صدیقی، هدف از برپایی این نمایشگاه را مشارکت بیش از پیش بخش خصوصی داخلی و خارجی در حوزه ساخت و تجهیزات بیمارستانی عنوان کرد.
captcha