به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

بي‌سوادان بيشترين جمعيت گروه مددجويان تحت پوشش

نهادهايي تحت عناوين متفاوت برخي افراد و خانوارهاي نيازمند را تحت حمايت قرار داده‌اند؛ حمايت‌هايي كه شامل كمك‌هاي مالي و معيشتي، بهداشتي و درماني و حتي بعضا آموزشي مي‌شود.
کد خبر: ۶۸۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴

خبر اقتصادی - آنطور كه مركز آمار گزارش داده بيش از يك‌ميليون و 851هزارو94 خانوار تحت پوشش در سراسر كشور وجود دارد كه اين تعداد خانوار شامل 3ميليون و 985هزارو429 نفر مي‌شود. نگاهي به وضعيت تحصيلات افراد تحت پوشش بيانگر آن است كمتر افرادي هستند كه باوجود برخورداري از تحصيلات دانشگاهي و بالاتر، همچنان تحت پوشش نهادها و سازمان‌هاي حمايتگر قرار دارند. براساس اين آمارها، 47درصد از كل مددجويان كمك معيشت‌بگير كشور بي‌سواد هستند. اين گروه جمعيتي بالغ‌بر يك‌ميليون و 839هزار نفر را شامل مي‌شود.

در مقابل كمترين قشر مددجوياني كه تحت حمايت مالي قرار دارند را افراد با تحصيلات عالي، دانشگاهي و حوزوي تشكيل مي‌دهند كه سهم آنها از كل اين گروه 3.11درصد است. از اين 3.11درصد هم سهم افراد با تحصيلات حوزوي 0.16درصد و افراد با تحصيلات عالي و دانشجويان 2.95درصد است. در مجموع بيش از 122هزار نفر از افراد با تحصيلات دانشگاهي و حوزوي تحت پوشش كمك‌هاي معيشتي قرار دارند.




تعادل
captcha