به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

امکانات بیشتر برای حسابداران حرفه‌ای

محصول جدید هوشمندنوین، نرم‌افزارهای مالی هوشمندانه پنج است که امکانات بیشتری را برای حسابداران حرفه‌ای فراهم می‌آورد.
کد خبر: ۶۸۶۸۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۳
1450596715169_daycomputer43.jpg

خبر اقتصادی - گروه دی کامپیوتر که در زمینه IT، نرم‌افزار و سخت‌افزار فعالیت دارد، با محصولات جدید دو برند هوشمند‌نوین و تایگر در نمایشگاه الکامپ شرکت کرد.

به گزارش ایسنا، محصول جدید هوشمندنوین، نرم‌افزارهای مالی هوشمندانه پنج است که امکانات بیشتری را برای حسابداران حرفه‌ای فراهم آورده و همچنین برند تایگر با دستگاه‌های حضور و غیاب، دستگاه‌ اسکنر ضد تعریق اثر انگشت با اسکن جریان خون و دوربین تشخیص چهره در نمایشگاه الکامپ حضور داشت.

محصولات شرکت تایگر شامل انواع دستگاه‌های حضور و غیاب، کنترل دستی و تردد، اسکنر اثر انگشت، انواع دستگیره در الکترونیکی، گیت‌های کنترل تردد، محصولات فروشگاهی و دستگاه ضبط مکالمات است.

شرکت هوشمندنوین نیز محصولات نرم‌افزاری مختلفی در زمینه نرم‌افزارهای مالی طراحی و عرضه می‌کند.

دی کامپیوتر از سال 1370 فعالیت خود را آغاز کرده و هم‌اکنون عضو سازمان نظام صنفی و انجمن صادرکنندگان نرم‌افزار است. این گروه موفق به دریافت تندیس‌های مدیر برتر انفورماتیک، مدیر برتر آموزشی و برترین پکیج نرم‌افزاری شده و دارای نشان ستاره‌های فناوری ایران، تندیس کارآفرین برتر کشور و تندیس بلورین مشتری مداری است.
captcha