وزير صنعت، معدن و تجارت روز گذشته در حاشيه اجلاس وزراي سازمان تجارت جهاني در «كنيا» با چند نفر از همتايان كشورهاي مختلف ديدار و گفتوگو كرد.
خبر اقتصادی - در اين زمينه، بر رفع هرچه سريعتر موانع بانكي به عنوان مهمترين عامل گسترش نيافتن مراودات تجاري تاكيد شد.
در اين راستا محمدرضا نعمتزاده در ديدار با كارلو كالندا معاون وزير اقتصاد ايتاليا به زمينههاي گسترده همكاري در دو كشور از جمله در زمينههاي معدني، پتروشيمي و صنعتي اشاره كرد.
وزير صنعت، معدن و تجارت در عين حال در ديدار با همتاي آلمانياش، با اشاره به موانع فعاليتهاي مشترك ايران و آلمان گفت: توافقاتي بين دو كشور صورت گرفته است كه اميدواريم با رفع موانع، فعالان اقتصادي دو كشور با سهولت بتوانند در پروژههاي مشترك مشاركت داشته باشند.
در اين ديدار همچنين وزير صنعت آلمان با اشاره به روابط طولاني و مثبت بين ايران و آلمان، بر اشتياق آلمان براي آغاز عصر جديدي از همكاريها تاكيد كرد.
مايتاس ماچنينگ با اشاره به مشكلات حوزه مالي و بانكي و دشواري تبادلات مالي، اين عامل را مهمترين مانع براي ارتقاي همكاريها دانست و افزود: با رفع تحريمها بايد دو طرف بر حل معضل اين حوزه تمركز كنند.
تعادل