به‌روز شده در: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

چهره های جنجالی در زورخانه!/ تصاویر

علی دایی، رویانیان، قلعه نویی و برخی چهرههای سیاسی در مراسم گلریزان کمک به ورزشکاران نیازمند حضور یافتند.
کد خبر: ۶۸۵۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۳

 این مراسم با حاشیه های زیادی رو به رو بود. در این مراسم چهره‌های ورزشی همچون علی پروین، علی دایی، امیر قلعه نویی، محمد رویانیان، پهلوان زندی و موحد، پرویز سیروس پور، محمد نصیری حضور داشتند و از شخصیت های سیاسی نیز علی مطهری و حداد عادل از نمایندگان مجلس و محسن رفیق دوست یکی از سرداران سپاه حضور داشتند.


از نکات جالب توجه این مراسم عدم رویارویی علی دایی، سرمربی راه‌آهن با محمد رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس بود. به طوری که وقتی محمد رویانیان وارد سالن شد علی دایی که کنار علی پروین نشسته بود از سالن خارج شد تا با وی رو در رو نشود. این دو چندی پیش از یکدیگر شکایت کرده بودند.


خوش ‌و بش علی دایی و علی پروین هم از دیگر نکات جالب توجه بود. پروین در این مراسم اصرار داشت که دایی و رویانیان با همدیگر آشتی کنند.


 

 


 

 

 

 

 


نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
محمد
|
United States of America
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۷
0
0
آخه طالقانی رویانیان وحداد عادل وسط شما چیکار میکنند؟حالا دایی یه چیزی.زورخونه اسمش زور توشه اما به این معنی نیست که زور بزنی تا زورکی باحال واهل معرفت شناخته بشی
captcha