به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

موافقت نمایندگان با بررسی اولویت‌دار ایجاد منطقه آزاد تجاری مهران و اردبیل

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح ایجاد منطقه آزاد تجاری مهران و اردبیل که از سوی نماینده ایلام در قالب تغییر دستور جلسات مجلس پیشنهاد شد موافقت کردند.
کد خبر: ۶۷۹۴۷
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵
1433050791663_3094.jpg

خبر اقتصادی - احمد شوهانی نماینده مردم ایلام که به عنوان پیشنهاد دهنده صحبت می‌کرد، اظهار داشت: منطقه مهران هر سال پذیرای تعداد زیادی از زائران حسینی است و با همه امکانات موجود از محرومیت های سال‌های جنگ رنج می‌برد که جا دارد توجه ویژه ای به این منطقه و ظرفیت های تجاری منطقه شود و ایجاد یک منطقه تجاری آزاد قطعا برای رفع محرومیت و توسعه اقتصادی برای منطقه موثر خواهد بود.

به گزارش ایسنا، در نهایت نمایندگان با 108 رای موافق به پیشنهاد تغییر دستور نماینده مردم ایلام رای مثبت دادند و بنابراین بررسی طرح ایجاد منطقه آزاد تجاری مهران و اردبیل به صورت فوق العاده در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
captcha