به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

مبین‌نت در الکامپ جایزه می‌دهد

شرکت ارتباطات مبین‌نت در بیست‌و یکمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک با معرفی محصولات و خدمات ویژه به مشترکان خود شرکت دارد.
کد خبر: ۶۷۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۰

خبر اقتصادی - مبین‌نت از مشترکان وایمکس خود خواسته با کد شناسه اشتراک به بازدید از غرفه این اپراتور در نمایشگاه الکامپ به سالن 44(خلیج‌فارس) مراجعه کنند و در قرعه‌کشی اینترنت 3 تا 30 گیگ و اینترنت رایگان 15 تا 30 روزه شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، اپراتور برتر سال 1393 به انتخاب وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین قصد دارد در بیست‌ویکمین نمایشگاه الکامپ که از 23 تا 26 آذرماه در محل دایمی نمایشگاه‌های تهران برگزار می‌شود، طی طرح قرعه‌کشی روزانه خود 10 ساعت هوشمند جایزه بدهد. اهدای این جوایز به برندگان در سه بازه زمانی 11 و سی دقیقه، 13 و سی دقیقه و 15 و سی دقیقه انجام می‌شود.

مبین‌نت در بخش خدمات اینترنتی (اینترنت خانگی و اداری، اینترنت شخصی، IP استاتیک)، خدمات سازمانی (شبکه اختصاصی مجازی، پهنای باند اختصاصی، شبکه ملی بی‌سیم) و در بخش وای‌فای عمومی و سازمانی فعال است.
captcha