به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

طرح فرش خراسان‌شمالی در انتظار برای رونمایی

عامل توسعه خوشه فرش خراسان‌شمالی گفت: رونمایی از طرح فرش استان در گرو هماهنگی مسئولان کشور و استانی است.
کد خبر: ۶۷۶۴۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۴

خبر اقتصادی - رضا تازیکی در پاسخ به این سوال که قرار بر این بود تا رونمایی از طرح و فرش استان در شهریور ماه صورت گیرد، افزود: هم اکنون بافت فرشهای مورد نظر به پایان رسیده است و مسئولان استانی منتظر هماهنگی با مسئولان کشوری جهت برگزاری مراسم رونمایی هستند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه حدود 15 نقشه از طرح فرش استان طراحی شده است، ادامه داد: برای مراسم رونمایی از فرش خراسان شمالی 2 نقشه بافته شده است. این طرح‌ها شامل گل و گیاهان موجود در استان و نمادهای هویتی و قومیتی استان است و نقشه ها به صورت ترکیبی طراحی شده‌اند.

وی با بیان اینکه اجرای طرح خوشه صنعتی فرش دستبافت در استان سه ساله بوده است و هم اکنون این مدت زمان به پایان رسیده است، توضیح داد: طی اجرای این طرح بر سه موضوع بازار، کیفیت و طرح و نقش تمرکز کردیم و در نتیجه آن نقش فرش استان طراحی شد.

عامل توسعه خوشه فرش خراسان شمالی بیان کرد: برای رونق بازار و معرفی فرش استان 30دوره آموزشی و هفت تور صنعتی برگزار کردیم و از سوی دیگر بافندگان فرش توانستند در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی شرکت کنند تا این کالا را معرفی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا تعدادی از بافندگان به علت رکود بازار غیرفعال شده‌اند؟ تاکید کرد: حوزه فرش در این استان از گستردگی بالایی برخوردار است و حدود 20 هزار بافنده مشغول بکار هستند. ما نمی توانستیم به تک تک آنها رسیدگی کنیم و بیشتر تمرکزمان بر روی اتحادیه و تولیدکنندگان بوده است.

تازیکی در خصوص کیفیت فرش دستبافت گفت: اقدامات لازم در این خصوص انجام شد به طوریکه فرش‌هایی برای جام جهانی بافته و همچنین تابلو فرشهایی به چین و لبنان صادر شد.

وی ساخت شهرک فرش را یکی دیگر از اقدامات انجام شده بیان کرد و افزود: با راه‌اندازی این شهرک اعلام کردیم که بافت فرش یکی از پتانسیل‌های اقتصادی بزرگ در استان است و سرمایه گذاران می‌توانند در آنجا و در این زمینه سرمایه گذاری کنند.
captcha