به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

شرکت ملی نفتکش ایران رسما وارد صنعت بانکرینگ شد

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران از بارگیری نخستین محموله بانکرینگ این شرکت به میزان 42 هزار تن خبر داد.
کد خبر: ۶۷۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۹
خبرگزاری فارس: شرکت ملی نفتکش ایران رسما وارد صنعت بانکرینگ شد
خبر اقتصادی - علی اکبر صفایی با اعلام این خبر افزود: شرکت ملی نفتکش ایران تا قبل از این سالیانه بیش از 600 هزار تن سوخت مورد نیاز ناوگان خود را از طرق مختلف و با هزینه بالایی تامین می‎کرد،اما با اخذ مجوز بانکرینگ از وزارت نفت و دریافت مستقیم سهمیه بانکرینگ، از این پس با شرایط بهتری در جهت سوخت‎رسانی‎ به کشتی‎های تحت مالکیت و اجاره خود درخلیح فارس و دریای عمان، اقدام خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی نفتکش ایران، مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران ادامه داد:این شرکت با در اختیار داشتن بزرگترین ناوگان کشتی‎های نفتکش جهان و به پشتوانه شش دهه فعالیت و تجربه در حوزه حمل و نقل دریایی مواد نفتی و دارابودن ظرفیت‎های متنوع اعم از سوخت‎رسانی و تامین خدمات جانبی کشتی‎ها، می‎تواند علاوه بر تامین نیازمندی‎های ناوگان خود، نسبت به فراهم کردن سوخت موردنیاز دیگر کشتی‎های تجاری و نفتکش که در آبهای ساحلی کشورهای خلیج فارس تردد می‎کنند نیز اقدام و با ورود به بازار بزرگ بانکرینگ امارات در این حوزه هم نقش‎آفرینی کند.

 عضو هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران اضافه کرد: این شرکت می‎تواند از طریق شرکت‎های زیر مجموعه خود که در حال حاضر فعال هستند، علاوه بر تامین سوخت کشتی‎ها، نیازهای تعمیراتی، تامین قطعات، آذوقه و خدمات مربوط به نقل و انتقال خدمه کشتی‏‎ها را نیز انجام دهد.

 صفایی ادامه داد: همچنین در آینده با رفع تحریم‎های ظالمانه و از سرگیری تردد کشتی‎های خارجی به بنادر ایران، شرکت ملی نفتکش ایران این توانایی را دارد که نسبت به تامین سوخت و ارائه خدمات جانبی به این کشتی‎ها نیز اقدام کند تا به این ترتیب سهم ایران از بازار بانکرینگ در خلیج فارس هم به میزان قابل قبولی افزایش یابد.
captcha