رييس انجمن سكه و صراف استان تهران گفت: با فروكش كردن عطش خريد ارز مسافرتي، از امروز شاهد كاهش قيمتها در بازار خواهيم بود.
خبر اقتصادی - عباس مسعودي با اشاره به كاهش قيمت نفت، افزايش تقاضاي ارز مسافرتي را يكي از دلايل رشد قيمت ارز در هفتههاي اخير دانست و اظهار داشت: بانك مركزي در اين مدت براي تامين تقاضاي ارز مسافرتي به بازار ارز تزريق كرده است.
به گزارش فارس، وي افزود: بانك مركزي مسوول پوشش تقاضاي واقعي ارز است و در اين مدت سعي كرد تقاضاي ارز مسافرتي را تامين كند.
رييس انجمن سكه و صراف استان تهران با بيان اينكه تقاضاي دلالي مانع از برآورد مناسب تقاضاي واقعي ارز در بازار ميشود، گفت: در هفتههاي اخير برخي دلالان از فرصت استفاده كرده و خريد و فروشهاي خود را افزايش دادهاند.
وي با اشاره به افزايش فعاليتهاي دلالي در روزهاي اخير، گفت: شرايط در حال تغيير است و با حذف تقاضاي ارز مسافرتي قيمت، زمينه كاهش قيمتها فراهم خواهد شد.
مسعودي يكي ديگر از دلايل افزايش نرخ ارز را رشد قيمت دلار در تركيه دانست و افزود: كاهش نرخ برابري لير تركيه در برابر دلار امريكا موجب شده بخشي از ارز داخل به آن كشور قاچاق شود.
وي ركود در بازار مسكن و بازار سرمايه را بر بروز التهاب در بازار تاثيرگذار عنوان كرد.
به گفته وي معاملات مجازي در شبكههاي اجتماعي مانند تلگرام نيز در روزهاي اخير به التهاب در بازار ارز دامن زده است.
رييس انجمن سكه و صراف استان تهران ادامه داد: با فروكش كردن عطش خريد ارز مسافرتي از امروز شاهد كاهش قيمتها در بازار خواهيم بود؛ در شرايط فعلي نرخ ارز حداقل به 3550 تومان ميرسد.
نرخ دلار در روزهاي اخير تا 3700 تومان نيز رسيده است. ديروز نرخ اين ارز در بازار 3670 تومان بود.