به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

درمانی جدید برای زخم‌های عفونی دیابتی

درمان زخم‌های عفونی بیماران دیابتی با استفاده از روش "ماگوت تراپی" در بیمارستان رازی اهواز انجام شد.
کد خبر: ۶۷۲۶۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
diyabet.jpg

خبر اقتصادی - دکتر اصغر شریف نجفی، رییس بخش داخلی بیمارستان رازی در این باره اظهار کرد: "لارو درمانی" با روش "ماگوت تراپی" روشی است که برای درمان زخم‌های مزمن از جمله زخم‌های عفونی بیماران دیابتی مبتلا به زخم پا یا زخم بستر استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی گفت: در این روش از مگس "لارو" که به صورت استریل کشت داده شده‌، جهت درمان بیماران استفاده می‌شود. لاروها با استفاده از ترشحات بزاق خود باعث حذف بافت‌های مرده و عفونی شده و موجب بهبودی وضعیت زخم و در نتیجه تسریع روند ترمیم آن می‌شوند.

شریف نجفی تصریح کرد: درحال حاضر "لارو درمانی" به عنوان یک روش تایید شده در کشورهای مختلفی از جمله آمریکا، کانادا، انگلستان و کشورهای اتحادیه اروپا در درمان زخم‌های مزمن به کار گرفته می‌شود که بیمارستان رازی اهواز نیز برای نخستین بار در استان خوزستان و به عنوان دومین مرکز در کشور در حال استفاده از این روش است.

رییس بخش داخلی بیمارستان رازی در پایان به مزیت‌های استفاده از این روش برای درمان زخم‌های بیماران دیابتی اشاره کرد و گفت: کم شدن زمان بستری، ادامه درمان به صورت سرپایی و کم شدن هزینه‌های درمان از مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از این روش است.
captcha