تك كرانچ مارك زاكربرگ، مديرعامل فيس بوك پس از انتقادهاي گسترده از اين شبكه اجتماعي به علت بيتوجهي به حوادث تروريستي لبنان و توجه گسترده به رويدادهاي مشابه فرانسه درصدد دلجويي از كاربران برآمده است.

خبر اقتصادی - وي اعلام كرده كه فيسبوك نخستين بار بعد از حملات تروريستي پاريس قابليت پي بردن به سلامت افراد موسوم به Safety Check را براي رويدادي به غير از سيل و زلزله و موارد مشابه فعال كرده است.
زاكربرگ افزوده كه Safety Check براي فجايع طبيعي و نه فجايع انساني در نظر گرفته شده بود تا كاربران مناطق سانحه ديده بتوانند دوستان و آشنايانشان را از سلامت خود مطلع كنند.
او گفته كه منازعات بسيار مهم ديگري هم در دنيا وجود دارد و ما براي همه مردم به طور يكسان اهميت قائل هستيم و به شدت در تلاشيم به مردمي كه در اين موقعيتها رنج ميبرند تا حد امكان كمك كنيم.
وي مدعي شده كه سياست فيسبوك در مورد Safety Check روز جمعه تغيير كرده و از اين به بعد در مورد ديگر رويدادهاي مشابه با حملات پاريس هم به كار گرفته خواهد شد.
Safety Check نخستين بار در سال 2011 و بعد از تسونامي توكيو مورد استفاده قرار گرفت و بعدها براي سوانح طبيعي مانند زلزلههاي افغانستان و نپال و شيلي همچنين برخي توفانها در فيليپين و... هم به كار رفت.
الكس شولتز، معاون واحد رشد فيسبوك هم در اين مورد نوشته است: ما در مورد بلاياي طبيعي از مجموعهيي از معيارها مانند وسعت، مقياس و تاثيرگذاري براي فعال كردن Safety Check بهره ميگيريم.