به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

صنعت پتروشیمی باید همپای صنایع دیگر پیشرفت کند

رئیس دفتر توسعه صنایع تکمیلی شرکت ملی پتروشیمی گفت: میزان استفاده پیشرفت صنایع کشور بیش از صنعت پتروشیمی است در حالی که این صنعت باید پیشرفت کند و گسترش یابد.
کد خبر: ۶۵۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۴:۰۰

خبر اقتصادی - رضا محتشمی پور روز در مراسم آغاز دهمین نمایشگاه تخصصی لاستیک و پلاستیک اصفهان در جمع خبرنگاران اظهارکرد: میزان مصرف مواد پلیمری در داخل کشور به نسبت 10 سال قبل 19.3 درصد افزایش داشته است. 
به گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: ایران در سال قبل سه میلیون تن مواد پلیمری تولید کرد و سهم واردات این مواد 400 هزار تن بود. 
رئیس دفتر توسعه صنایع تکمیلی شرکت ملی پتروشیمی افزود: 65 درصد تولید مواد پلیمری داخلی در کشور مصرف و مابقی صادر می شود. 
محتشمی پور ادامه داد: ایران در زمینه صنعت پلاستیکی از ظرفیت و توانمندی های بالایی برخوردار است. 
وی اظهارکرد: اصفهان می تواند در این عرصه سهم بالاتری از تولید و صادرات را به خود اختصاص دهد. 
دهمین نمایشگاه تخصصی لاستیک، پلاستیک، ماشین آلات و تجهیزات وابسته عصر سه شنبه در اصفهان گشایش یافت. 
این نمایشگاه در چهار سالن به مساحت 9 هزار متر مربع تا 15 آبان ماه دائر است. 
در این نمایشگاه، 130 مشارکت کننده از استان های اصفهان، تهران، یزد، البرز، فارس، بوشهر، خراسان، لرستان، مازندران، آذربایجان شرقی و قم به ارائه جدیدترین داشته ها و توانایی های خود می پردازند. 
غرفه های دهمین نمایشگاه لاستیک و پلاستیک در زمینه های مواد اولیه، محصول های ساخته شده و نیمه ساخته، ماشین آلات و تجهیزات پلیمری، خدمات فنی و مهندسی و گروه کامپوزیت های پلیمری فعالیت دارند. 
captcha