به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

تولید اولین هارد ضدپرس دنیا

سیلیکون‌پاور از دو هارد اکسترنال خود به نام‌های آرمور A85m (ویژه محصولات اپل) و A85 رونمایی کرد.
کد خبر: ۶۳۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۱
1444470634226_SP500GBPHDA85S3S_1.jpg

خبر اقتصادی - A85 و A85m با اینترفیس USB30 در ظرفیت‌های 1 و 2 ترابایت در رنگ نقره‌ای و با بدنه‌ای از جنس آلومینیوم، پلاستیک و Rubber عرضه شده است.

این هارد اکسترنال‌ها با بدنه آلومینیومی‌ و طراحی داخلی منحصر‌به‌فرد در برابر عوامل خارجی مانند لرزش، فشار، آب و گرد وغبار مقاوم هستند؛ مکانیزم‌های سخت به کار رفته در آن‌ها باعث دریافت استاندارد (MIL-STD 810G Method 516.6 Procedure IV) تست از ارتفاع (122cm) ارتش ایالات متحده شده‌ است. این کالا‌ها همچنین با دریافت استاندارد IP68 در برابر آب و گرد وغبار مقاوم هستند.

سری هاردهای A85 اولین نمونه از هاردهای اکسترنال است که در برابر فشار بیرونی تا 500 کیلو‌گرم مقاومت می‌کنند و عملا می‌توان این هارد را اولین هارد ضد پرس دنیا نامید.

این هاردها همچنین متشکل از سه لایه محافظتی هستند. لایه اول (internal suspension) ‌در برابر لرزش، لایه دوم با استفاده از پوشش پلاستیکی (rubber) در برابرآب‌، ضربه و گرد وغبار مقاوم بوده و با استاندارد IP68 تا عمق 5.1 متر به مدت 60 دقیقه در زیر آب مقاومت می‌کند و لایه سوم با پوشش آلومینیومی هارد را در برابرفشار بیرونی تا 500 کیلوگرم محافظت می‌کند.

این هاردها با دارابودن بدنه زیبا‌، نمای زیبایی را از جهت‌های مختلف به نمایش می‌گذارد.

با طراحی جدید انجام گرفته روی کابل این محصولات جدید، کاربران با سرعت و به آسانی می‌توانند کابل را به پشت این هاردها متصل کنند.

آرمور A85m مخصوص مک بوک‌ها طراحی شده‌ و دارای فرمت HFS+ بوده و از Time Machine® پشتیبانی می‌کند.

با دانلود نرم‌افزار رایگان SP HDD Lock Utility و نصب آن روی هارد اکسترنال، کاربر می‌تواند به آسانی از اطلاعات خود به طور کامل محافظت کند، همچنین کاربران می‌توانند با دانلود رایگان، از نرم‌افزار SP Widget به همراه هفت ابزار امنیتی و دریافت پشتیبان بهره‌مند شوند.

A85 و A85m با گارانتی سه ساله شرکت داده پرداز رایانه متین عرضه می‌شود.
captcha