به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

دکتر شهید زاده: ادبیات خدمت به تولید کنندگان در اختیار بانک کشاورزی است

دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی روز چهارشنبه 15 مهرماه در جمع مدیران ستادی بانک کشاورزی در بابلسر گفت: بانک کشاورزی با 82 سال سابقه خدمت خالصانه به تولیدکنندگان بخش کشاورزی، امروز ادبیات خدمت به فعالان بخش کشاورزی را در اختیار دارد و انتظار می رود از این دارایی به نحو احسن برای تجهیز منابع و وصول مطالبات استفاده کند.
کد خبر: ۶۳۶۰۸
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲
خبر اقتصادی - دکتر شهیدزاده در این همایش بر اهمیت آموزش اصول بانکداری حرفه ای در شعب، جلوگیری از ورود مطالبات به وضعیت معوق و  توجه کارکنان به سود و زیان شعب تاکید کرد و افزود: با توجه به دانش، سابقه و بازار خوبی که در اختیار بانک کشاورزی است، انتظار می رود در جذب منابع موفق تر عمل کنیم و حتی احتمال زیان دهی این بانک به هیچ وجه قابل پذیرش نخواهد بود .

به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، دکتر شهید زاده تصریح کرد: بخشی از درآمد بانک، فروش خدمات بانکی است بنابراین از روسای شعب انتظار می رود  که در معرفی خدمات بانک به مشتریان با ظرافت و تجربه عمل کنند و شرایط اطلاع دقیق کارکنان و مشتریان از خدمات نوین بانک کشاورزی را فراهم آورند. 
captcha