به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد:

نیاز صنایع کوچک به 100 هزار میلیارد ریال تسهیلات

رییس سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی گفت: صنایع کوچک کشور نیازمند 100 هزار میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش است.
کد خبر: ۶۳۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۲
1436074946494_104968.jpg

خبر اقتصادی - سید محمد علی سید ابریشمی در بازدید از واحدهای صنعتی شهرستان مراغه افزود: با وجود محدودیت های اعتباری در سال جاری، بانک صنعت و معدن 8000 میلیارد ریال از این تسهیلات را پرداخت کرده است.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: با توجه به تاکیدهای رییس جمهوری، سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی توافق نامه ای با بانک صنعت معدن و تجارت منعقد کرده که در سال جاری حدود 20 هزار میلیارد ریال به واحدهای صنعتی و صنایع کوچک پرداخت کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: از ابتدای سال 1393 تا کنون، این سازمان 10 درصد از اراضی صنعتی کشور را افزایش داده است و در راستای افزایش کیفیت، زیر ساخت ها و فضای محوطه ای شهرک های صنعتی موجود را در بهترین شرایط نگهداری می‌کند.

سید ابریشمی با اشاره به اینکه هم اکنون 758 شهرک صنعتی در حال بهره برداری است، ادامه داد: تعداد شهرک‌های مصوب کشور 940 شهرک بوده و برنامه این سازمان برای توسعه شهرک ها در شهرستان هایی است که اراضی شهرک های قبلی رو به اتمام است.
captcha