به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
معاون وزیر نفت در عسلویه:

۷ فاز پارس جنوبی وارد مدار می‌شود

معاون وزیر نفت در عسلویه گفت: فازهای ۱۵ و ۱۶ تا یکماه آینده و فازهای ۱۷،۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ تا پایان سال بهره‌برداری و گاز آن به شبکه گاز کشور تزریق می‌شود.
کد خبر: ۶۱۹۲۱
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۹
فاز 15 و 16

خبر اقتصادی - رکن‌الدین جوادی بعد از ظهر امروز در نشست با مسئولان استان بوشهر در عسلویه با بیان اینکه سکوهای پارس جنوبی در شرکت صدرای بوشهر تسریع می‌یابد اظهار داشت: با برنامه‌ریزی انجام شده سکوهای مختلف پارس جنوبی در صدرای بوشهر در حال ساخت است که بخشی تا پایان امسال و بخشی هم سال آینده تکمیل و در محل مورد نظر نصب می‌شود.
وی با بیان اینکه نقش مهم پارس جنوبی در توسعه همه جانبه کشور مهم دانست و تصریح کرد: این مرکز صنعتی از مناطق مهم اقتصادی در حوزه صنعت نفت و گاز و پتروشیمی است  که طرح‌ای دردست اجرا رو به تکمیل و بهره‌برداری است.
معاون وزیر نفت بااشاره به اینکه تولید گاز از میدان گازی پارس جنوبی امسال افزایش می‌یابد بیان کرد: فازهای 15 و 16 پارس جنوبی تا یکماه آینده به طور کامل راه‌اندازی می‌شوند و تولید گاز از میدان گازی پارس جنوبی افزایش می‌دهد.
مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران از بهره‌برداری از فازهای 17 و 18 پارس جنوبی تا پایان سال خبرداد و گفت: فازهای 17 و 18 دارای روند مطلوبی است که با اقدامات صورت گرفته تلاش می‌شود پایان امسال تکمیل و در مدار تولید قرار بگیرد.
جوادی با بیان اینکه یک ترین از فاز 19 پارس جنوبی تا پایان امسال در مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرند افزود:  فازهای 20 و 21 این میدان گازی پارس جنوبی رونداجرایی مطلوبی  دارد که بخشی از این فاز تا پایان امسال افتتاح می‌شود.
captcha