درحالي كه نرخ ارز در بازار آزاد طي روزهاي اخير مدار صعودي را پيش گرفته و ركوردهاي تازهيي را بهثبت رسانده است، وزير امور اقتصادي و دارايي اعلام كرد: نوسانات بازار ارز كوتاهمدت است.
خبر اقتصادی - نرخ ارز در بازار آزاد طي روزهاي اخير مدار صعودي را پيش گرفته و تابلوي صرافيهاي خيابان فردوسي بيانگر نرخهاي جديد براي دلار و ساير ارزها در بازار است. نوسانات بازار ارز درحالي توجه فعالان اقتصادي را به خود جلب كرده كه پيش از اين دلار مداري ملايم را با روندي آرام طي ميكرد.
اما در هفته گذشته نرخ دلار در بازار آزاد از 3400تومان عبور كرد و رقمهاي تازهيي را در تابلو صرافيها به ثبت رساند. بعد از اوجگيري دلار در بازار آزاد و ثبت نوسانات مختلف براي اين ارز، خبرنگاران از علي طيبنيا وزير امور اقتصادي و دارايي علت را جويا شدند كه وي در پاسخ گفت: نوسانات در بازار ارز كوتاهمدت است و فكر نميكنم روندي براي تغيير قيمت ارز باشد.